Eén van de grootste voordelen van onze keuken is dat hij lekker veel opbergruimte heeft. Ik heb dan ook een hele kruidenkast tot mijn beschikking waar van alles in staat. Dankzij OMF krijg ik regelmatig nieuwe dingen opgestuurd met als resultaat dat in no-time de kastjes weer uitpuilen van de producten. Ondertussen kon ik niet meer iets normaal uit mijn kruidenkastje pakken zonder dat ik daar eerst iets anders voor uit het kastje moest halen. De hoogste tijd om mijn kruidenkasje op te ruimen dus! En daar zette ik op jullie verzoek de camera bij aan.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op het OhMyFoodness YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste uploads!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 1. Annette

  Leuk om te zien maar is een ‘beneden’ kastje of op ooghoogte niet handiger? Of iets met draaiplateautjes (schrijf je dat zo?) Ik had geen geluid bij de video dus ik kon hem helaas niet horen (ligt aan mijn pc niet aan het filmpje) dus wellicht zeg je daar wel iets over :)

  Beantwoorden
  • Sabine

   De onderste twee planken zijn voor mij op ooghoogte, dus perfect! Ik stond alleen op de kruk zodat ik alles van bovenaf goed kon zien ;)

   Beantwoorden
 2. Beauty Treasures

  Leuk om te zien :-), wij zijn bezig met te verhuizen en ik ben verschrokken hoeveel kruiden ik op 2 jaar tijd verzameld heb :O! Maar jij hebt ook een massa :D!

  Beantwoorden
 3. Silvia

  Een hele goede tip; van die kleine mandjes bij xenos. Deze kan je er dan per mandje makkelijk uit pakken voor gebruik en weer terug zetten, dan krijg je geen chaos. Je kan hierin ook sorteren, zodat je je geen ongeluk zoekt.. Hier is het echt ideaal!

  Beantwoorden
 4. Roxanne

  Zo, jij hebt veel kruiden! Ik probeer de inhoud van mijn kruiden kastje te beperken tot dingen die ik gebruik en niet maar 1x nodig heb. En dan ook nog proberen om ze op een logische manier in de kast te zetten. Onbegonnen werk, dus ook ik moet eens in de zoveel tijd grote opruiming houden

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.