Een paar weken geleden kreeg ik een perspakketje thuis met daarin de Scoop Cake Baking Kit (zeg dat maar eens een paar keer snel achter elkaar) van Lily’s Favourites. Als je wel eens in Amerika bent geweest dan ken je Lily’s Favourites misschien wel van Lily’s Cupcakes. Ze hebben altijd van die leuke mokken en lepeltjes. Binnenkort is Lily’s Favourites bij Xenos te koop met een vrij uitgebreid assortiment en een van de producten is dus deze Scoop Cake Baking Kit. Een bakmix voor een cake welke je in een glazen pot bereid en vervolgens versierd met frosting en crumbles. Omdat het product nog zo nieuw is en ik het er leuk uit vond zien, besloot ik het te reviewen!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Review Lily's Favourites Scoop Cake Baking Kit

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Bo

  Ik vind het best een leuk idee om een cake in een pot te maken (lily’s of niet) maar ik vind het er zo karig uitzien! De pot is maar voor een derde gevuld en dan lijkt het meteen al zo weinig… Als ik het zelf zou doen dan zou ik lekker wat fruit door het beslag doen en bovenop een soort eton mess maken ofzo. Dan dient die pot tenminste ook nog ergens voor. Nu is het een beetje tof doen met zo’n pit die vervokgens geen enkel nut dient…. Hmmm, ben er nou niet bepaald enthousiast over hahaha

  Beantwoorden
 2. Mirjam

  Het ziet er leuk uit, maar als je met een stel bent moet je dan allemaal uit die pot lepelen? Hmm vind het niet zo geslaagd denk ik.

  Beantwoorden
 3. Roxanne

  Leuk setje, leuk als cadeau! Jammer dat het tegen valt…. Dan kun je beter zelf een leuke pot kopen en de droge ingrediënten er in doen als cadeau.
  De pot met deksel zou je naderhand als bewaarpot kunnen gebruiken eventueel ;)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.