Omdat je je kunt voorstellen dat ik per week aardig wat uurtjes in de keuken door breng, heb ik in de loop der jaren een behoorlijke keukenstash verzameld. Ik kom eigenlijk geen handigheidjes tekort en mocht ik iets missen of denken nodig te hebben, dan ben ik ook wel weer zo iemand die het dan alsnog koopt. Gelukkig heb ik nu voldoende ruimte om alles op te bergen, maar in ons oude huis zorgde dit voor uitpuilende keukenlades en -kastjes. Het fijne van zo’n uitgebreide keukenstash is natuurlijk dat je alles in no-time bij de hand hebt, echter zijn er maar een aantal spullen die echt onmisbaar zijn. In de video hieronder laat ik je mijn onmisbare keukenspullen zien.


Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube kanaal!

Welke keukenspullen zijn voor jou onmisbaar?

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

14 reacties

 1. Susan

  Leuk! Ik was al een tijdje benieuwd waar je pannenlikkers vandaan komen en nu is daar het antwoord.

  Beantwoorden
 2. Irma

  Grappig dat alles wat jij laat zien hier ook in de keuken staat of ligt. Oké, het zal mindere kwaliteit zijn en ik gebruik het minder vaak, maar het is wel aanwezig! (:

  Beantwoorden
   • Wendy

    Hoe gebruik je een aanzetstaal? Hoe gebruik je hem niet? Wat gebeurt er als je je aanzetstaal verkeerd gebruikt?

    Het is maar een idee, het hoeft niet ;-)

 3. Nathalie

  Ik ben bezig met het bij elkaar verzamelen van mijn uitzet! De meeste spulletjes heb ik al in huis, maar een messenslijper moet zeker nog op mijn lijstje erbij! Leuke video!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.