September en oktober 2013 lijken wel dé maanden te zijn voor uitgeverijen om nieuwe kookboeken uit te brengen. Er is in de afgelopen weken een flinke stapel nieuwe exemplaren naast mijn bureau ontstaan. Alle boeken apart van elkaar recenseren is geen goed idee want dan zou ik aan het eind van dit jaar nog niet klaar zijn, maar helemaal vergeten wilde ik ze ook niet. Vandaar dat ik een nieuwe video voor jullie heb opgenomen waarin ik een aantal nieuw uitgebrachte kookboeken aan jullie laat zien. Variërend van bourgondische kookboeken tot super healthy en er zitten er een paar bij van hele bekende chefs. Veel plezier met kijken!

Wanneer je je abonneert op het OMF Youtube kanaal kun je de video’s altijd al bekijken voordat ze op de blog komen!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 1. cynthia

  ik twijfel nog of ik het kookboek van Matt Preston zal kopen.
  Is het iets voor de dagelijkse keuken of staan er meer bijzondere dingen in?

  Beantwoorden
 2. Channa

  Zou je het boek van Matt Preston willen reviewen? Ik ben benieuwd of het iets is voor mijn zoon van 19 die van lekker eten houdt en fan is van Masterchef. Hij wil wel gaan koken maar alleen echt lekkere dingen.

  Beantwoorden
 3. Con leche

  Super leuke review van de kookboeken! Ik ben vooral erg benieuwd naar het boek van Pauline, Wat Katie Eet en het boek van Matt Preston. Gelukkig bijna jarig en staat de kerst ook nog eens voor de deur, dank voor de review!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.