Op meerdere foodblogs zag ik de NOMNOM tag al voorbij komen: een lijst met food-gerelateerde vragen waar de blogger in kwestie dan een antwoord op geeft. Nu moet ik bekennen dat zo’n tag uitgeschreven voor mij geen optie is. Vraag mij iets over eten en ik praat honderduit met als resultaat waarschijnlijk een artikel van 1.500 woorden. Omdat ik wel graag antwoord wilde geven op de vragen besloot ik de tag maar op te nemen voor camera, dus hier is ‘ie! En ehm, ik heb flink wat uurtjes besteed aan het editen van deze video. Ik zei toch dat ik veel praatte als ik het over eten moet hebben? iMovie (mijn videobewerkingsprogramma) heeft een limiet als het aankomt op de duur van een video. Ik moest terug van twintig minuten opname naar een video van tien minuten. Oops! Maar het is gelukt!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Vergeet je niet te abonneren op het OhMyFoodness YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste uploads!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

8 reacties

 1. Food is everything

  Beste Sabine,

  Mijn moeder maakt af en toe ook crème brûlée en dan met geitenmelk, omdat mijn zusje deze allergie ook heeft. Deze variant is werkelijk even lekker en mocht je niet van pure geitenmelk houden.. je proeft het niet!

  Liefs S. xx

  Beantwoorden
 2. Nathalie

  Wat een leuke vragen en antwoorden! Haha ik at vroeger ook het liefst mayo bij mijn doperwten! Je bent inderdaad niet de enige dus, maar wel een beetje raar denk ik? ;)

  Beantwoorden
 3. Marieke

  Wat een leuke tag :) Ik ken het hoor, dat uren doorpraten over wat je leuk en lekker vind.
  Zelf sushi maken is heeerlijk, maar inderdaad verschrikkelijk veel werk. En vriend van mij is er ondertussen best ‘skilled’ in geworden, dus daar heb ik dan weer geluk mee.

  En die croquembouche, bewaar je een stukje voor mij? Hahah.

  Beantwoorden
 4. Hester

  De video is echt leuk geworden, zo op beeld is ‘ie ook veel levendiger dan in een artikel! Je merkt echt dat je liefde voor het vak hebt. Wel raar dat iMovie een maximale lengte heeft, verwacht je toch niet van zo’n redelijk goed programma! En ik zou caprese op z’n Engels/Amerikaans zeggen in plaats van ‘kapreze’, maar jij bent de foodblogger, dus denk dat jij het ‘goed’ hebt haha. Wel grappig om eens te merken. Ik wil ook echt vaker crême brulée (en B&J’s) want ik kende het vroeger niet echt en at het dus nooit, maar het is zó lekker! Maar toen ik vanavond uit eten was en de toetjeskaart in handen kreeg ging ik toch weer voor de Apfelstrudel met ijs en slagroom ;)

  Beantwoorden
 5. Roxanne

  Wat een leuke video! Die hamster in de screenshot ook haha ;)
  Zelf ben ik ook lactose intolerant, al van kinds af aan. Tegenwoordig wel minder als vroeger. Ik geniet van iets met melk op z’n tijd, maar kan ook genieten van pure chocolade, sojamelk producten, sorbetijs enz.

  Overigens krijg je bij de meeste supermarkten (ik ga zelf bij Lidl) lactose vrije melk. Verschil proef je haast niet. Ik gebruik lactose vrije melk en soya kookroom vaak, en mijn vriend vindt het hetzelfde smaken als met ‘gewone’ melk

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.