Na alle kookvideo’s van de laatste tijd vond ik het wel weer eens tijd worden voor wat afwisseling. Vandaar dat ik vandaag geen recept met jullie ga delen, in plaats daarvan heb ik een Q&A opgenomen! Op Instagram en Facebook vroeg ik of jullie nog wat vragen voor mij hadden en daar kwamen een aantal leuke reacties op. In de video hieronder heb ik een paar vragen uitgekozen die ik leuk vond om te beantwoorden. Mocht je zelf nog vragen voor mij hebben, stel ze dan gerust bij de comments. Wie weet neem ik ze dan in een volgende Q&A video mee!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

4 reacties

 1. Sanne

  Hoi!
  Ik had een vraag, laatst las ik wat over bouillon fondue, heb jij daar misschien een recept voor en kan je uitleggen wat het precies is? Dankjewel alvast!

  Ps. Je site is echt tof, ik volg hem al ruim een jaar met veel plezier!

  Beantwoorden
  • Sabine

   Ik heb daar helaas geen recept voor! Zal eens op onderzoek uitgaan en kijken of ik een recept kan bedenken. Ik ken het zelf niet, maar ik ga er vanuit dat je dunne plakjes vlees/vis in hete bouillon moet dippen om het zachtjes te garen.

   Dankjewel voor je compliment! :)

   Beantwoorden
   • Lotte

    Ik ben op mijn vrije dag even je video’s aan het terugkijken van de laatste tijd. Deze vond ik erg leuk! En Sabine, ik heb alleen maar naar je haar zitten staren! Wat moooi! Ik vind dit lichte je heel erg goed staan:) Voor Sanne met de fonduevraag, zoek eens op chinese hotpot! Dat is fonduen in een lichte bouillon, heel lekker en gezond! Misschien is dat wat voor jou:)

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.