Vorige week kreeg ik van Koopmans een pakketje thuisgestuurd met daarin hun nieuwste bakmix voor Oud-Hollandse Stroopwafelcake. Nu is mijn eigen stroopwafelcake recept enorm populair, dus het leek mij wel leuk om deze mix te reviewen. En dat deed ik voor de camera! Mijn ervaringen met de nieuwste bakmix van Koopmans en de eerste indruk van de cake zie je vandaag.

Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 1. Manon

  Oh ik hou d’r ook nooit zo van als een cake mier en mierzoet is… Ik denk toch dat eigengebakken cake het allerlekkerst blijft. Wel een super duidelijke review!

  Beantwoorden
 2. MySimplySpecial

  Handige mix, maar ik maak de meeste dingen liever zelf. Al heb ik voor de boerencake variant van Koopmans nog niet een goed recept gevonden om het helemaal zelf te maken. Heb jij een idee?

  Beantwoorden
 3. Lisanne

  Ik volg je site sinds gisteren en vind het nu al hartstikke leuk! Zo’n review dat je een eigen recept vergelijkt met iets waarvan je een bakmix kan kopen in de winkel vind ik erg leuk! Vaker doen zou ik zeggen :)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.