Wellicht heb je de reclames op televisie al gezien, Danerolles -bekend van het croissantdeeg- heeft iets nieuws: vers koekjesdeeg. Voor € 2,99 koop je een rol vers koekdeeg van Danerolles waarmee je in een handomdraai twaalf koekjes kunt maken en dan heb je ook nog de keus uit twee smaken. Natuurlijk moest ik dit nieuwste product voor jullie testen en dat heb ik gedaan. Dit keer een beetje anders dan normaal, ik heb jullie tijdens het reviewen namelijk meegenomen. Het resultaat zie je hieronder, enjoy!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

9 reacties

  1. Sanne van den Berg

    Leuke video! Wel jammer dat die in het begin niet zo mooi focuste. Weet je toevallig of je dit koekjesdeeg raus kan eten? Of zitten er veel eieren I’m verwerkt?

    Beantwoorden
  2. Mirjam

    Het lijkt mij helemaal niks! Voor de review al niet, haha. Ik ben echt van de zelfmaak. Nog veel leuker ook, anders kan je net zo goed een pak koekjes kopen..

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.