Vorig weekend was ik samen met Tim op uitnodiging van Jersey Tourism een lang weekend op het eiland Jersey. Jersey is onderdeel van de kanaaleilanden en behoort daarmee officieel tot Groot-Brittanië hoewel het op slechts 20 kilometer afstand van de Franse kust ligt. Vanwege het relatief korte verblijf en het vrij rustige programma leek het me leuk om een keer te vloggen in plaats van alles vast te leggen op foto. Samen met Tim zette ik regelmatig de camera aan tijdens ons verblijf en vandaag zie je daar het eerste resultaat van: Dag 1 & 2 op Jersey.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Meer zien? Morgenmiddag zie je deel twee van de vlog!

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 1. Eline

  Bunkers hebben iets indrukwekkends he, in willemstad (brabant) zijn er ook echt veel, vond ik als kind echt machtig interessant!

  Ik vind oesters echt niet smakelijk, de textuur, brrrrr.

  Beantwoorden
 2. Mirjam

  Heel raar ik kan je video niet kijken, hij blijft de hele tijd hangen. Heb het ook via youtube geprobeerd. Hmm weet niet waar dat aan ligt want andere video’s kan ik wel gewoon bekijken. Jammer… :-(

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.