Al vaker nam ik jullie in een video mee op pad. Naar een persevent of diverse afspraken in Amsterdam, maar hierdoor zouden jullie kunnen denken dat ik alleen maar buiten de deur ben wanneer ik mijn OMF-werkdagen heb. Helemaal niet waar want ook ik zit regelmatig hele dagen thuis te werken. Vorige week had ik weer een ‘videodag’ ingelast en het leek me leuk om deze thuiswerkdag eens voor jullie te filmen. Vanwege het vele materiaal heb ik de vlog moeten opdelen in twee delen, maar ik hoop dat jullie dit niet erg vinden. Let me know als jullie vaker een vlog willen zien, ik vond het best leuk om te doen namelijk!


Klik hier als je de video niet kunt zien


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

13 reacties

 1. Sophie

  Hee,

  Bij het maken van een afspraak is je 06 nummer in beeld, lijkt me niet zo fijn.
  Verder leuk zo’n vlog!

  Beantwoorden
 2. Julie Hapjesprincess

  Amai lijkt me een heel gedoe zo een recept op video zetten. Wil ik ook ooit gaan doen, maar het lijkt me echt niet eenvoudig :)
  Leuk om een kijkje in je leven te nemen.

  Beantwoorden
 3. Laura

  Leuk om te zien! Wat doe je met al dat lekkers als het klaar is?? Want je hebt nu natuurlijk wel 3 verschillende hele lekkere, maar wel ongezonde dingen tegelijkertijd klaar. Weet niet of ik er vanaf zou kunnen blijven!!

  Beantwoorden
  • Sabine

   Haha! Ik geef het altijd weg. Ik proef een hapje van alles en daarna gaat het met mijn vriend mee naar z’n werk.

   Beantwoorden
   • Laura

    Goed plan! Zijn ze daar vast heel blij mee steeds!

  • Jolien

   Daar ben ik ook wel benieuwd naar! Mijn uithoudingsvermogen zou dat niet aan kunnen ;)

   Beantwoorden
   • Sabine

    Haha, ik zou dichtgroeien. Mijn hemel. Gelukkig zijn de collega’s van mijn vriend er vaak erg blij mee ;)

 4. Food is everything

  Super leuke vlog. Net als je kookfilmpjes…zeker vaker doen!

  Word gelijk blij als ik weer een nieuwe zie op je site of op youtube!

  Beantwoorden
 5. Linda

  Ik vind dit zo leuk om te zien! Stiekem misschien nog wel leuker dan de receptvideo’s, dus zeker vaker doen als je het zelf ook leuk vindt :-)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.