Op OMF heb ik een paar dagen geplogd tijdens mijn trip naar Curaçao, maar voor de verandering heb ik ook een keer gefilmd! Niet iedere dag de hele dag, maar wel iedere dag een stukje. Al deze beelden heb ik gecombineerd tot een weekvlog en deze wil ik ook nog met je delen. Bewegend beeld zegt soms meer dan foto’s, dus hopelijk vinden jullie het leuk!


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

12 reacties

 1. Marlotte

  Aah, wat leuk dat je gevlogd hebt! Ik vind je video’s altijd zo leuk! Het ziet er echt prachtig uit daar, al die gekleurde huisjes. Word je meteen vrolijk van!

  Beantwoorden
 2. Kate

  Wat een leuke vlog! Twijfel al enige jaren om een keertje naar Curacao te gaan, maar nu ik dit heb gezien wel ik er zeker een keertje heen!

  Beantwoorden
 3. Nicole

  Dat was echt een superleuke vlog, het laat mooi zien hoe divers je reis was :)
  Ik ben ook allergisch voor muggensteken en krijg ook van die grote bulten. Iedereen vind dat altijd raar dat je daar allergisch voor kunt zijn, maar ik ben blijkbaar niet de enige ;)

  Beantwoorden
 4. Jan

  Super toffe en leuke vlog! Kan niet wachten tot dat ik er over 14 dagen zelf heen ga.

  Beantwoorden
 5. Karlien

  Wat leuk, we waren er in dezelfde tijd :) Vlogen ook op dezelfde dag terug, alleen met ander toestel. Ik heb ook heeerlijk veel artikelen staan over Curaçao, wat een mooi eiland.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.