Zoals jullie wellicht hebben gemerkt aan de eetoverzichten op OMF of op social media, ben ik sinds 1 januari weer volop bezig met WW, voorheen Weight Watchers. Ik zit momenteel in een hele fijne flow en merk dat jullie als lezers van OMF maar ook mijn mede ‘Connecters’ die de blog lezen, veel inspiratie halen uit mijn eetoverzichten. Super fijn! Toch krijg ik ook nog regelmatig de vraag wat ik verder op een dag zoal eet. Hoe ziet mijn ontbijt eruit, varieer ik met de lunch en wat eet ik tussendoor? Maar ook ontstaat vaak de vraag: tel je echt ALLES of heb jij je eigen handigheden binnen het programma? Het leek me goed om jullie in een video mee te nemen tijdens mijn eetdag, ik laat je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat zien wat ik allemaal eet en drink op een dag en ook vertel ik je iets meer over hoe ik met het WW-programma omga.


Klik hier als je de video niet kunt zien

In de video hierboven deel ik een aantal gerechten en links met je. Op YouTube staan de links allemaal in de beschrijving, maar ook voor jullie zal ik ze hieronder nog even plaatsen.

  • Mijn ‘skinny citroencheesecake’ die WW-proof is plaatste ik vorige week op OMF, het recept vind je hier.
  • Het recept voor de pindakip uit de slowcooker vind je op de blog van Ashley Willems.
  • De recepten voor de worteltjes met harissa en de aardappelen met feta vind je in het nieuwste boek van Yotam Ottolenghi, Simple.
  • Mocht je me als mede-WW’er willen volgen op Connect dan kan dat, mijn gebruikersnaam daar is ‘sabinekoning’
  • Wil je meer informatie over het vernieuwde programma en heb je interesse in een eventueel lidmaatschap? Alle informatie die je nodig hebt vind je op de website van WW.
  • Alle prijzen en abonnementsvormen vind je hier.

In samenwerking met WW

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.