Sinds ik na mijn bevalling en zwangerschapsverlof van Cody weer meer WW-inspiratie deel op Ohmyfoodness en op Instagram, word ik bestookt met vragen. Geeft helemaal niets, vind ik zelfs hartstikke leuk! Soms is het echter handiger om een video te maken met verschillende vragen dan iedereen persoonlijk te beantwoorden want heel eerlijk? Ik zou er bijna een dagtaak aan hebben om ál jullie vragen te beantwoorden. Vandaag is het dan ook weer tijd voor een WW Q&A! Laatst vertelde ik al veel meer over het vernieuwde programma, vandaag heb ik 10 van jullie ingezonden vragen over WW gebundeld en geef ik daar antwoord op. Vrij uitgebreid ook wel, ik heb nou eenmaal veel te vertellen over WW – haha. De vragen waar ik antwoord op geef in onderstaande video:

1. Hoe bepaal je wat en hoeveel je mag eten?
2. Is WW geschikt voor vegetariërs/veganisten?
3. Waarom zijn kikkererwten (en sinaasappels, fruit etc.) 0 punten en kikkererwtenmeel heel veel?
4. Wat is eigenlijk het verschil met Kcal tellen?
5. Komt er in de toekomst een optie om wekelijks 1 op 1 contact te hebben met een WW consulent?
6. Wat eet jij als je 1 – 2 punten overhoudt op een dag?
7. Hoe behoud jij de motivatie na een tijdje, zeker als je stilstaat?
8. Is WW ook iets voor mannen?
9. Heb je goede alternatieven voor brood voor in de lunchtrommel?
10. Is WW een goed plan als je meer dan 15 kg kwijt wil?

Mocht jouw vraag er niet tussenzitten, check dan vooral ook even de website van WW. Op veel vragen wordt hier antwoord gegeven maar je vindt er ook alle informatie die je nodig hebt voor een goede start met het programma. En uiteraard kun jij je hier ook aanmelden, mocht je daar interesse in hebben. Schroom vooral ook niet om jouw vraag hieronder bij de reacties te plaatsen, ik geef er met liefde antwoord op!


Klik hier als je de video niet kunt zien

In samenwerking met WW

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.