We weten allemaal dat de burgers van McDonald’s zoals we ze zien in advertenties en op televisie er nooit zo prachtig uit zien in real life. Op papier of op tv zijn ze altijd mooier, beter gevuld, sappiger… gewoon een stuk aantrekkelijker dus. Op YouTube vond ik een filmpje dat precies laat zien hoe een Quarter Pounder gefotografeerd wordt voor een campagne en wat nou precies het verschil met de échte burger is. Leuk om te zien en toch fijn om te weten dat de burger die we bij McDonald´s krijgen in ieder geval qua ingrediënten hetzelfde is.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018).

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Kevser

  Wat een indrukwekkende video. Ongelooflijk. Voor mijn part mag je vaker dit soort video’s delen;)

  Beantwoorden
 2. Charlotte

  Wauw, grappig om te zien.
  Eigenlijk hetzelfde, alleen in de mac kwakken ze het eigenlijk er op, snel en vluchtig zodat je de ingredienten niet ziet haha.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.