Zo jongens en toen kwam de Cheesecakeweek alweer tot zijn einde! Ik hoop dat ik je de afgelopen week heb kunnen inspireren met lekkere recepten en je wellicht een beetje op weg heb kunnen helpen met eventuele cheesecakeproblemen. Deze week bomvol zoetigheid kunnen we natuurlijk niet zomaar afsluiten, we gaan eruit met een bang. Vandaag maak je namelijk kans op een MEGA Ohmyfoodness-cheesecakepakket!

Winactie cheesecakepakket

Inhoud van het pakket

Cheesecakefans kunnen hun hart ophalen met het Ohmyfoodness-cheesecakepakket, ik heb ‘m namelijk knéttervol gestopt met allemaal leuke goodies. De inhoud:

 • Een gesigneerd exemplaar van mijn Cheesecakeboek
 • Alle drie de Ohmyfoodness Cheesecakebakmixen
 • 1 canvas Ohmyfoodness-tas
 • 1 duopack van onze boodschappen- & mealplanners
 • 1 volledige set ansichtkaarten ‘Food’ (7 kaarten)
 • 1 volledige set ansichtkaarten ‘Travel’ (7 kaarten)
 • Een gloednieuwe keukenweegschaal om alle ingrediënten op af te kunnen wegen
 • Een springvorm van 24cm om onze recepten in klaar te maken
 • 1 pannenlikker, mijn absolute onmisbare keukengadget
 • 1 Ohmyfoodness notitieboekje om al jouw favo recepten in op te schrijven

En nog een aantal andere goodies om jouw cheesecakemoment compleet te maken en/of je toekomstige cheesecakes mee te decoreren. Maar wat dat is zie je vanzelf als je het pakket thuis ontvangt.

Winactie cheesecakepakket

Wat moet je doen?

Dit prijzenpakket komt je natuurlijk niet zomaar aanwaaien, ik zou het wel zo leuk vinden als je er iets voor doet. De opdracht:

 1. Koop één van de Ohmyfoodness Cheesecakebakmixen bij Jumbo of Albert Heijn en maak hiermee de lekkerste/mooiste/meest originele cheesecake ooit.
 2. Stuur een foto van de cheesecake per mail (sabine@ohmyfoodness.nl) óf deel een foto op Instagram en tag mij en Homemade Bakmixen in de foto: @ohmyfoodnessnl, @homemadebakmixen.

Je hebt 2 weken de tijd om aan de slag te gaan met een cheesecake, ik kies op maandag 14 oktober een winnaar/winnares. Hij/zij krijgt persoonlijk per mail bericht en heeft drie dagen de tijd om te reageren op de mail. Doe je dit niet dan kies ik na 3 dagen een andere winnaar.

Succes!

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

één antwoord

 1. Rachel

  Het ziet er mega smakelijk uit, maar ik heb niet deze winkels in handbereik.. maar het ziet er mega goed uit! ik ga even kijken of ik in de buurt zo’n pak kan vinden, misschien bij de albert heijn vlakbij mijn werk.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.