Deze winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

Je las al eerder over de Kitkat Game Break, voor wanneer je even een break nodig hebt. Wat is nou beter dan even een leuk spelletje als break? Een leuk spelletje én chocolade als break!
Samen met Kitkat mogen we het gehele assortiment (ja, je leest het goed!) weggeven. Het gehéle Kitkat assortiment, dus van de mini’s tot de verschillende varianten Chunky’s. En geloof ons, dat is VEEL!

De foto hierboven geeft je een kleine indruk van het grote pakket dat jij kunt winnen. Maar hoe? Heel simpel, volg de volgende stappen;

 1. Volg OhMyFoodness op Twitter.
 2. Volg Kitkat op Twitter.
 3. Tweet het volgende; Maak bij @OhMyFoodnessNL kans op het HELE assortiment van @KitkatNL! Kijk snel op https://www.ohmyfoodness.nl!
 4. Laat in de comments achter wat/wanneer/hoe/waar en/of met wie etc.  jouw ultieme break is!

Deze winactie loopt een week, je hebt tot donderdag 29 juni 23.59 de tijd om mee te doen. Niet aarzelen dus! Succes!

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 1. Ilona Beckers

  Ohhhh mmmmm… Ik doe heel graag mee.. I love kitkat en mn zoontje vind t ook heerlijk.. Wat zou ik hem vooral willen verrassen.. Hij is zo n snoeperd en zeurt altijd dat er in de snoepkast zo weinig snoepjes liggen.. Ik weet zeker dat als dit er allemaal in ligt hij dat niet meer zo snel zal zeggen hihi
  Ik ga duimen… Succes met deze leuke actie..
  Voor iedereen die mee doet: ToiToiToi
  Groetjes Ilona

  Beantwoorden
 2. Ilona Beckers

  Mijn ultieme break is dus met mn zoontje van (bijnaaaa 6).. Heerlijk lkkr n kitkat samen snoepen.. Mmmm have a break.. Have a kitkat together with my son :)

  Beantwoorden
 3. shimmer-pie

  Wow daar ga ik zeker aan mee doen! :)
  Ik volg beide op twitter en ik heb getwitterd!
  Mijn ultieme break, tsj ik heb op dit moment genoeg breaks waar ik eigenlijk eerder van baal!
  Ik zit sinds april thuis van mijn werk en ik ga pas in september beginnen. Dus op zich ben ik nu dus een break van 5 maanden aan het houden. Ik baal dat ik even geen werk heb, maar het is wel ultiem relax. Toch is mijn kleine geniet momentje van de dag als mijn vriend ook eindelijk thuis komt en we samen kunnen genieten in ons nieuwe huis.(we wonen sinds april samen!)

  Liefs!

  Beantwoorden
 4. Suzanne

  Ik wil wel een break met Joe Manganiello *wenkbrauwwiebel* Samen in het park op een geruite deken met een picknickmand.. In de zon.. bloemen in mijn haar.. YOU DO THE MATH!

  Beantwoorden
 5. Hester

  Het is vrijdag 29 juni, en niet donderdag 29 juni, haha, maar maakt niet uit.
  Mijn ultieme break zou in mijn eentje zijn, even een break (of liever eind) van de vreemde verhouding die ik de laatste tijd met eten heb opgebouwd. Ik geef er geen naam aan maar ik denk dat je het wel snapt, en met zo’n grote voorraad KitKats heb ik genoeg tijd om te oefenen om er weer zonder schuldgevoelens van te kunnen genieten. :)

  Beantwoorden
 6. Juultje

  De geweldigste break ever zou zijn om met mijn vriendinnen in Parijs bij de Eiffeltoren te liggen met het hele kitkat pakket! :)

  Beantwoorden
 7. Marjolein

  Mijn ultieme break zou zijn om met mijn beste vriendin aan het strand te liggen met een (kitkat)ijsje, genieten van de zon en de leuke strandjongens.

  Ik heb getweet en ik volg jou en Kitkat op twitter :D

  Beantwoorden
 8. laurea

  wow!! leuk maar vooral lekker.
  heb het getweet en volg beide accounts https://twitter.com/laureahidma/status/217287948666802176
  mijn ultieme break hmmm…..
  als ik een dag met al m’n vriendinnen lekker ga shoppen of een echte meiden film kijken, over die leuke jongen praten etc… en daarna blijven slapen. gewoon ff helemaal er uit. zal dan ook zeker als ik win, kitkatten (schrijf je dat zo?)voor hun meenemen
  -xxx- laurea

  Beantwoorden
 9. Pleun schuijt

  Wat een lekkere actie! Ik doe graag mee en volg jullie beiden op twitter (@schuijtje75). Ik ga zo tweeten:-)
  E mij ultieme break op dit moment is een extra lange lunchbreak op mijn werk, lekker vrieg beginnen met een KitKat, dan lunchen en als toetje weer een KitKat! Het is druk, een lamgdurig zieke en 2 collega’s op vakantie, dus ik vang veel op en werk voor 3 (want ik kan niet alles opvangen alleen natuurlijk). Een lekkere break zou dus zeer welkom zijn!!

  Beantwoorden
 10. Debby Jalving

  Wauwwwwwwww met 5 kitkat liefhebbers in huis is dit natuurlijk de ultieme droomprijs!!! Ik ga heel hard duimen voor mijn boys, leuk cadeau voor het overgaan op school;-) ;-)

  Beantwoorden
 11. Debby Jalving

  Mijn ultieme break moment is op het strand met de ondergaande zon en samen met mijn mannetje en mijn 3 zoontjes genieten van heeeeeeel veel kit kats, dat wil ik het liefste elke dag meemaken……..maar kies dan voor 6 juli, 1 jaar na het overlijden van mijn vader, dan gaan we naar het strand om hem te herdenken en mijn vader was gek op chocola, dus om dan met z’n allen op deze manier mijn vader te herdenken zou GEWELDIG zijn!!!

  Beantwoorden
 12. Bianca

  Alle punten: Check!
  Mijn ultieme break: met mijn tablet op de bank inspiratie opdoen voor lekkere recepten, taarten, cupcakes etc. Van al dat eten krijg je trek en dan is een KitKat heerlijk! :-)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.