Deze actie is afgelopen. Je kunt helaas niet meer mee doen!

Mij persoonlijk kun je altijd blij maken met een nieuw kookboek. Mijn kast begint aardig uit te puilen en van verschillende reeksen heb ik alle delen. Zo ook van de serie Topkoks voor Thuiskoks. Deze kookboeken verschijnen jaarlijks zo rond de Kerst en de opbrengst van deze boeken gaat altijd naar een goed doel. Dit jaar was het alweer tijd voor deel vijf en daarvan mag ik er eentje weggeven aan jullie!

Ieder jaar delen bekende chefs de meest prachtige gerechten met de lezers die simpel thuis te maken zijn. Dit jaar is het boek ook nog eens enorm mooi vormgegeven en bevat het erg mooie en lekkermakende foodfoto’s.

Wat moet je doen om kans te maken op dit exemplaar?

Laat een comment achter op dit artikel waarin je vermeldt dat je graag kans wilt maken op dit kookboek. Vergeet niet om een geldig emailadres op te geven zodat wij na sluiting van de actie contact met je kunnen opnemen.

Voor één extra inzending retweet je dit artikel met hashtag #ohmyfoodnessNL, vermeld even de link naar jouw tweet in de comments wanneer je dit hebt gedaan.

Meedoen kan tot en met zondag 1 januari! De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

12 reacties

 1. Nienke

  Oh Wauw! Ik zie al een paar fijne gerechtjes en doe dan ook graag mee!
  Ik wist niet helemaal zeker wat je bedoelde met retweeten, maar ik heb in ieder geval een tweet de wereld in gestuurd waarin ik noem dat ik aan je winactie mee doe met een link en de hashtag erbij ;).
  Ik weet eigenlijk niet hoe je naar tweet kunt linken, dus hier de link naar mijn twitter-account: https://twitter.com/#!/La_Nien

  Beantwoorden
 2. Ilaamia

  Wow wat gaaf, een winactie op Ohmyfoodness!
  Ik wil graag de boek Topkoks voor Thuiskoks winnen, aangezien ik zelf veel wil leren op culinaire gebied. Uiteraard helpt je site al, maar een boekje is altijd wel handig.

  Ik heb een tweet gestuurd: https://twitter.com/#!/Ilaamia

  xx

  Beantwoorden
 3. Sandra

  Wat een leuke winactie! Maar ik doe niet mee :P ik gun m anderen meer :D (lees, ik ben een kneus als t om echt koken gaat en de gerechten klinken te moeilijk :P)

  Beantwoorden
 4. Chantal B.

  Dit boek zou ik graag voor mijn man willen winnen. Hij is huisman/vader en is gek op koken. Ik heb bij een vriendin eens een ander deel ingezien en was eigenlijk meteen enthousiast. Wellicht dat ik mijn man eens in het weekend met een lekkere maaltijd kan verrassen!

  Beantwoorden
 5. Tessa

  Wauw, dat lijkt me echt een mooi boek! Helemaal die visrecepten die erin staan! Ik probeer al een tijdje de wereld van vis en zeevruchten te ontdekken, alleen ik vind het heel moeilijk om een uitdagend recept te vinden.. Maar die daar staan lijken me heel leuk om te maken! Ik doe dus graag mee met se wedstrijd :D

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.