test

Op Instagram kreeg ik laatst de vraag of ik veel dingen nieuw moest kopen voor baby twee, oftewel ‘broertje’. Leuke vraag want dat is best iets dat ons de afgelopen maanden heeft beziggehouden. Zoals jullie weet verwachten wij in november een tweede kindje en ook dit kindje is een jongetje. Dit betekent dat we straks twee jongens in huis hebben rondlopen, zo gezellig! Na de bevalling van Vic hebben we vrijwel alle spullen bewaard. Van kleine dingen zoals kleertjes en hydrofiele doeken tot alle grote dingen als de kinderwagen en maxi-cosi. Waar we bij Vic alles nieuw moesten kopen is dat nu totaal niet het geval maar natuurlijk zijn er wel wat dingen geweest die we opnieuw nodig hadden of wilden kopen. We konden namelijk niet alles hergebruiken en omdat broertje in een ander seizoen wordt geboren, Vic is van maart, was er ook nog wat kleding nodig. In onderstaande video laat ik jullie zien wat we tot nu toe aan nieuw gekochte spullen voor broertje hebben. Onder de video heb ik de linkjes naar de bijbehorende webshops geplaatst. De babykamer roomtour volgt later!


Klik hier als je de video niet kunt zien

Items die voorbij komen in de video + hun bijbehorende (web)shops:

– Spijkerbroekje Noppies: https://bit.ly/2JL5m0c
– Kledingsetje rendier: niet meer beschikbaar
– Kledingsetje Leeuw: https://bit.ly/2Z4cIRz
– Kledingsetje Leger + shirt: https://bit.ly/2YaCZMS
– Geel jasje: https://bit.ly/2Yl1n2C
– Boxpakje Z8: https://bit.ly/2LzHHC0
– Gebreide kabelvest blauw: https://bit.ly/2SAjY5l
– Gebreid truitje lichtgrijs: https://go.zara/2XYhCTO
– Ledikant hoeslakens: https://bit.ly/2GrfPMm (gekocht in de winkel)
– Aankleedkussenhoezen: https://bit.ly/2JIfJ50 (gekocht in de winkel)
– Puckababy GoGo: https://bit.ly/2JKbHJg
– Alle Aden + Anais items: https://bit.ly/2JL3Ye7

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

één antwoord

  1. Saskia

    Wat leuk om te zien wat je allemaal gekocht hebt voor de kleine man! En ik ben zo blij met je tip voor die Aden + Anais items. Scheelt echt een hoop! Heb gelijk een flinke bestelling geplaatst haha. Je kunt nooit genoeg hydrofiel doeken hebben toch ;) Dankjewel!

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.