Onlangs heb je kunnen lezen hoe enthousiast ik ben over de Beebox, een maandelijkse box vol biologische streekproducten waarmee je heerlijke gerechten kunt maken. En nu heeft Beebox speciaal een actie voor jullie geregeld en die moet ik natuurlijk even met je delen.

Speciale actie voor de lezers van Ohmyfoodness!

Sluit nu een beebox abonnement af voor 8 weken en ontvang een design kruidentuin van Royal VKB met potgrond en 4 verschillende kruiden.

Momenteel is beebox verkrijgbaar in Midden Nederland maar vanaf augustus ook in de rest van Nederland. Wordt de beebox nog niet bij jou geleverd schrijf je dan alvast vooraf in en ontvang de eerste box zodra deze landelijk verkrijgbaar is.

Ga naar www.thebeebox.nl/order/blog en kies de box die bij je past. Vul bij het actieveld “couponcode” de actiecode OHMYFOODNESSN in om te profiteren van deze actie.

Goed om te weten:

  • Wil je je abonnement opzeggen laat dan uiterlijk 10 dagen voor het aflopen van je betaalperiode iets van je horen, per mail of telefonisch.
  • Jouw kruidentuin wordt zo snel mogelijk met de beebox meegeleverd.
  • Voor vragen kun je contact opnemen met pieter.rood@thebeebox.nl.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.