Na weken zwoegen in de keuken om te experimenteren voor het kerstdiner, de enorme drukte van de stad trotseren om kerstcadeaus te scoren, het huis kerstklaar maken en vooral ook genieten van al het lekkers dat de decembermaand te bieden heeft is het vandaag en morgen eindelijk zover: KERST. Dit is alweer OMF’s derde Kerst en dit jaar vieren we het pas echt goed. De laatste dagen heeft de site (bijna) volledig in het teken gestaan van Kerst en ik hoop dat jullie een passend gerecht hebben kunnen vinden voor jullie eigen kerstdiner.

De komende twee dagen draait de site gewoon door dus mocht je geen spannende Kerst tegemoet gaan dan hoef je je in ieder geval niet te vervelen, maar voor nu wensen we je in ieder geval:

Hele Fijne Feestdagen!

Bron featured image: fanpop.com

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.