Foodies en fans van Jamie Oliver hebben dit vast al meegekregen, een paar weken geleden lanceerde Jamie het interactieve Youtubekanaal: Foodtube. Al eerder werd aangekondigd dat het officiële YouTube kanaal van Jamie zou worden omgetoverd en op 21 januari was het dan eindelijk zo ver, de live lancering van het nieuwste food kanaal. Tijdens deze lancering werd onder andere getracht een wereldrecord pepers snijden te verbreken, werd er uiteraard heerlijk gekookt en maakten we kennis met de personen achter Foodtube.

Mocht je fan zijn van de tv-programma’s van Jamie, dan zul je op Foodtube ook zeker je ei kwijt kunnen. Mr. Oliver himself staat geregeld voor de camera om de lekkerste recepten te delen, maar ook zijn mentor Gennaro en andere chefs komen regelmatig voorbij.

Of je nu houdt van snelle en makkelijke recepten, Italiaans eten of wanneer je toe bent aan iets meer uitdaging in de keuken, Foodtube is eigenlijk voor iedereen geschikt. En het beste van alles: er worden véél video’s gepubliceerd. De afgelopen weken zijn er zeker minimaal drie video’s gepubliceerd en dat maakt het eigenlijk nooit saai. Naast recepten worden er ook competities georganiseerd op het Foodtube kanaal, zien we hoe de gerechten in de smaak vallen bij het Foodtube team en deelt Jamie Oliver zo af en toe een persoonlijke boodschap met de kijkers.

Foodtube is dus echt een aanrader voor foodies.

Ik heb een aantal van mijn favoriete video’s geselecteerd en deze wil ik graag met jullie delen.

Het officiële Foodtube kanaal is te vinden via deze link. Uiteraard kun je je op dit kanaal abonneren om op de hoogte te blijven van nieuwe publicaties.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.