Handige hulpjes in de keuken zijn altijd welkom.
Tenminste, dat vind ik. Ik ben gek op leuke gadgets in de keuken, zeker als ze het koken of bakken ook nog makkelijker maken.

Een tijdje terug kreeg ik van mijn lieve tante uit Spanje een ontzettend leuk cadeautje.
Dit had ze een tijdje geleden al gekocht, om me te feliciteren met het feit dat ik ben gaan samenwonen.
Ze gaf me een heel pakket met allerlei leuke hulpjes voor in de keuken, als het om eieren gaat, kijk je mee?

In het pakket zaten onder andere een eiersnijder, een eiersplitser, een eiertimer, een spateltje, een pannetje, een eierprikker, en vormpjes voor het perfecte ei.

Zijn ze niet ontzettend leuk!?
Drie van deze eiervriendjes staan gezellig in de keuken, ik ben fan!

En omdat ik zo fan ben, ben ik op zoek gegaan naar de herkomst van deze leuke gadgets.
Gelukkig duurde deze queeste niet al te lang; de eiervriendjes (en nog veel meer varianten) zijn te vinden op https://www.joieshop.com. Pas op, je wordt enorm hebberig van deze webshop!
Een paar favoriete gadgets:
De Kitch Devil Oven Pull, álle fresh pods en de Piggy Wiggy Little Whisk. Op mijn wishlist!
Dit is een Amerikaanse website waar helaas niet op vermeld staat of ze naar Europa verzenden. Wel kun je hiervoor mailen. Ze bekijken jouw geval dan apart en dan wordt er bekeken of het verzenden mogelijk is. Ook betaal je deze webshop in dollars, dus ik denk dat je met creditcard moet betalen.
Wil je dit nu niet of vind je dat Amerikaanse gedoe nou veel te omslachtig, dan kun je (gelukkig) ook terecht op deze Belgische webshop: https://www.keukenlust.be.
Hier hebben ze niet het hele assortiment, maar zeker een paar toppers! Hier betaal je gewoon in euro’s en er wordt verzonden naar Nederland.
Ik ben echt gek op deze gadgets, wat vind jij ervan?

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Nienke

  Whaa, supercute! =D Ik ben helemaal weg van het twist bestek en hetespresso serviesje, al staat die laatste er niet tussen om te bestellen.. Bummer

  Beantwoorden
 2. GerJanne

  Hoi hoi,

  ja enige spullen voor in de keuken. Deze zijn echt heel erg leuk! Leuk dat ze zo goed uitkomen op de foto!
  Lieve groetjes,

  GerJanne

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.