Ho, wacht – niet wegklikken! Ik snap dat het woord ‘nieuwsbrief’ niet direct oproept tot enthousiaste dansjes in de woonkamer, maar neem van mij aan: het is echt de moeite waard!

Ohmyfoodness nieuwsbrief

Vanaf 1 februari 2020 beginnen we namelijk met het versturen van een maandelijkse nieuwsbrief. Als je je aanmeldt ontvang je iedere eerste dag van de maand een gloedjenieuwe en bomvolle nieuwsbrief op jouw digitale deurmat. En ik snap het helemaal als jij net zo iemand bent als ik die automatisch op het prullenbak-knopje drukt zodra het woord ‘nieuwsbrief’ in de onderwerpregel te zien is, maar onze nieuwsbrief is anders. Onze nieuwsbrief moet je niet zien als een droge mail met nieuwsberichten, zie het meer als een soort mini-OMF maar dan geheel exclusief en alleen voor jou als lid te zien.

Wat kun je van ons verwachten?

Zoals ik al zei is het een exclusieve nieuwsbrief. Dit betekent dat we dingen met je delen die (nog) niet op OMF terug te vinden zijn en die er ook niet op gaan komen. Echt extra content dus, gewoon omdat we het leuk vinden.

In de maandelijkse nieuwsbrief vind je sowieso:

  • een exclusief recept die pas weken later of zelfs helemaal niet op de blog komt;
  • een sneak peek van content die in de aankomende maand online gaat komen;
  • een evenementenkalender voor de komende maand, vol met toffe food-events;
  • een lezersfoodhack met tips van jullie;
  • hulp bij je eetplanning door 10 recepten met jullie te delen waarvan we vinden dat je die aankomende maand zou moeten maken;
  • een overzichtje van welke groenten er deze maand in het seizoen zijn;
  • nieuwtjes uit food-land;

en nog veel meer! Ik zei het toch: het is de moeite waard om je te abonneren.

Sneak peek van de februari nieuwsbrief

Ok, kleine sneak peek? Het recept voor de Tuna Melt Galette die je hierboven ziet delen we op 1 februari vast in onze nieuwsbrief; pas weken later komt het recept op OMF! Verder focussen we ons binnen de ‘10 recepten om te koken in februari’ uiteraard op Valentijnsdag maar ook op hele fijne vegetarische recepten en hebben we een ‘Instagrammer van de maand‘, een Instagram-account waarvan ik echt vind dat je deze moet volgen.

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrief door hieronder jouw gegevens in te vullen. Met deze gegevens doen we verder helemaal niets, we hebben het alleen nodig om ervoor te zorgen dat de nieuwsbrief goed bij jou terecht komt. Op 1 februari 2020 ontvang je de allereerste editie van de OMF nieuwsbrief en vanaf dat moment kun je iedere maand een nieuwe verwachten op de eerste dag van de maand.

 

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.