Omdat Annebeth en ik regelmatig recepten op Ohmyfoodness plaatsen en we van veel van jullie te horen krijgen dat jullie ze namaken hebben we een extra functie op de website in gebouwd. Onder aan iedere pagina zie je aan de rechterkant een knopje “Print” staan. Wanneer je hier op klikt zul je een editor te zien krijgen waarin je de tekstgrootte kunt aanpassen en afbeeldingen uit een recept kunt verwijderen. Zo kun je er bijvoorbeeld zelf voor zorgen dat je een recept gemakkelijk kunt uitprinten op één pagina.

Ook heb je de mogelijkheid om het recept in PDF formaat op te slaan en te printen en kun je het recept snel naar jezelf of iemand anders mailen wanneer je niet in de gelegenheid bent om het zelf uit te printen.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

5 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.