Naar aanleiding van het OMF mini onderzoek (nog niet ingevuld? zeker doen!) werd mij een aantal keer gezegd dat een OhMyFoodness Forum wel erg leuk zou zijn. Nu heb ik in het verleden al vaker een forum gedraaid en ook voor OMF lijkt het me best van toegevoegde waarde. En om die reden ben ik dit weekend aan de slag gegaan om een OhMyFoodness Forum te maken, speciaal voor jullie. Het forum is voor iedereen toegankelijk en is er puur voor de gezelligheid om met (andere) bezoekers te kunnen kletsen over alles wat met eten te maken heeft, maar ook om vragen te stellen, opmerkingen te delen, jouw blog onder de aandacht te brengen etc.

Omdat ik me voor kan stellen dat je het graag iets concreter wil zien, een aantal dingen die mogelijk zijn op het OhMyFoodness forum:

  • Het delen van jouw recepten met andere forumleden;
  • Het onder de aandacht brengen van jouw blog;
  • Discussiëren over dingen die je hebt gelezen in magazines, nieuws, ontwikkelingen of nieuwe producten;
  • Inspiratie op doen voor recepten, taarten, het avondeten en alles waar je maar inspiratie voor nodig hebt;
  • Praten over (food)bloggen: heb je een plugintip die je wil delen, ken je een site waarvan je vindt dat iedereen hem moet kennen etc.

En nog veel meer… 

Ieder forumlid heeft de mogelijkheid om topic te openen en daar zijn jullie geheel vrij in, alles wat je maar wil weten/vragen of delen kun je publiceren.

Let er wel op dat je lid moet zijn van het forum om de inhoud te kunnen zien, lezen en te reageren. Het registreren kost je geen geld en je gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden behalve het bevestigen van de registratie.

Ik zal zo nu en dan nog bezig zijn met het doen van aanpassingen, maar tot die tijd kan iedereen alvast gebruik maken van het forum en topics openen. Het forum is voorlopig nog wel in trial periode. Dit houdt in dat, wanneer na verloop van tijd het forum totaal niet succesvol blijkt te zijn (inactiviteit, weinig aanmeldingen etc.) het ook zo weer kan verdwijnen. Uiteraard zal dit van te voren worden aangekondigd.

Voor nu: Enjoy!

OMF forum

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

  1. Vera

    Heel leuk, ik heb me aangemeld! Ik kende nog geen forum als dit, we gaan het er vast naar onze zin krijgen :)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.