Een paar weken geleden werden we door Janneke van Foodies Magazine benaderd, of we interesse hadden om mee te werken aan een interview. Say whut? Ik ben zelf al een paar maanden lid van dit blad en vind het heerlijk om er rustig voor te zitten en te genieten van de mooie foto’s en heerlijke recepten. Erg lang hoefde ik er dan ook niet over na te denken en al snel stond de afspraak gepland. Interview en fotoshoot. Licht zenuwachtig -het blad wordt uitgegeven in Nederland én België- haalde ik vorige week het tijdschrift uit mijn brievenbus. Een spread over OhMyFoodness, jeetje… ik ben er nog steeds een beetje stil van als ik het zie.

Sinds deze week ligt de februari editie van Foodies Magazine ook in de winkel en kunnen niet abonnees ook weer genieten van diverse heerlijke recepten. Het interview wil ik al vast heel graag met jullie delen. Raar hoor (maar extreem tof) om je eigen foto’s te zien in zo’n groot magazine!

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

OhMyFoodness in Foodies Magazine

Klik op de afbeelding om het interview groter te zien.

Foodies Magazine is bij de meeste supermarkten en boekhandels te koop.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

16 reacties

 1. Cato

  Wat superleuk, een interview! Ik heb sinds een paar weken ook een kook/bak/eten-blog, hartstikke leuk om in de keuken te staan.

  Leuke blog, zeg!

  Groetjes, Cato

  Beantwoorden
 2. Kim

  Ik heb hem direct gekocht en heb je interview gelezen. Je hebt me geinspireerd om weer fanatiek mijn kookblog op te pakken!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.