Omdat wij met OhMyFoodness jullie vooral willen inspireren en Pinterest één van de grootste kanalen is dat dit ondersteund, hebben we besloten om vanaf vandaag ook actief te zijn op Pinterest! Al een poosje zijn onze recepten via de Pinterest button onderaan de artikelen gemakkelijk te delen, maar nu hebben we dus ook een heus OhMyFoodness account waarop je ons kunt volgen!

Naast foto’s van de recepten die wij op de blog plaatsen, dient de OhMyFoodness Pinterest als nog grote inspiratiebron dan de site. We hebben verschillende boards in het leven geroepen, die allemaal dienen om jou te inspireren. En! Jij krijgt als Pinterest volger van OhMyFoodness ook al een sneak peek van de artikelen die nog komen. Leuk toch?

Aarzel niet en volg ons op Pinterest!

En mocht jij nog leuke accounts weten die wij moeten volgen, laat het ons weten!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.