Mijn doel met OhMyFoodness is om de blog continu te blijven verbeteren, leuker maken voor jullie, groter groeien etc. Nu kan ik veel gegevens uit de statistieken van de blog halen, maar jullie mening vind ik veel belangrijker. Vandaar dat ik jullie wil vragen om de onderstaande vragen te beantwoorden. Het zijn er niet veel, het kost je misschien maximaal drie minuten. Met jullie mening weet ik waar de aandachtspunten voor OMF liggen en dit zorgt er weer voor dat ik de blog voor jullie leuker kan maken. Alvast bedankt voor de moeite!

[poll id=”7″]

[poll id=”8″]

[poll id=”9″]

[poll id=”10″]

[poll id=”11″]

[poll id=”12″]

[poll id=”15″]

[poll id=”13″]

[poll id=”14″]

Nogmaals bedankt voor het invullen! De enquête blijft voorlopig openstaan zodat iedereen de gelegenheid heeft om antwoord te geven op de vragen. Hoe meer mensen de enquête invullen hoe beter ik de resultaten kan verwerken en om kan zetten in verbeteringen uiteraard. Mocht je verder nog tips, opmerkingen, verbeteringen, vragen weten/hebben: laat ze achter bij de comments!

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

15 reacties

 1. Hester

  Ingevuld, vooral over de laatste moest ik even nadenken. Leuke vraag! Werk je nu fulltime aan OMF trouwens? Misschien leuk om eens te laten zien hoe een ‘OMF-dag’ eruitziet!

  Beantwoorden
 2. Maxime

  Ook ik heb hem ingevuld! Op de laatste na, want dat hoeft van mij allemaal niet echt :) Succes ermee!

  Beantwoorden
 3. Petra

  Er is 1 ding wat ik al langere tijd niet snap. Als ik op de front page kom zie ik zegmaar zo’n vak met “Laatste artikelen” waarin ik 4 artikelen kan aanklikken. Maar stel dat ik jullie site langer dan 2-3 dagen heb gemist, weet ik dus nietwaar ik de rest van de artikelen kan vinden die de laatste week zijn gepost.
  Ik scrol dan meestal naar beneden en zie in de rubrieken vaak nog artikelen die ik evt heb gemist, maar is het niet een idee om een header te maken waarin artikelen worden weergeven op datum?

  Ik hoop dat ik duidelijk overkom haha!

  Beantwoorden
  • Sabine

   Ik snap wat je bedoelt. Maar dit is voor jou heel makkelijk op te zoeken. Als je op de homepage naar beneden scrollt zie je rechts een widget “Archief” staan. Als je hier op bijvoorbeeld april 2013 klikt, zie je alle artikelen die in april zijn geplaatst met de meest recente bovenaan. Op die manier kun je dus ook prima de artikelen van de afgelopen dagen/weken bekijken.

   Beantwoorden
 4. Valérie

  Hi! ik vind je site heel inspirerend! Ik vond het ook heel leuk toen je de recepten uit de Allerhande ging maken. Zo wist ik of ik er aan moest beginnen of niet. Dus zou het heel leuk vinden als je dat vaker zou doen!

  Beantwoorden
  • Sabine

   Dankje voor het compliment! Ik maak regelmatig eten uit Allerhande, al vond ik uit het Amerika nummer alles wel lekker haha. Het zal in ieder geval nog wel vaker voorkomen!

   Beantwoorden
   • Valérie

    Thanks voor je reactie :-) Wat ik nog vergeten was te zeggen: ik zou het errrrg fijn vinden als je site een mobile theme zou krijgen. Ik bekijk je site namelijk 9 vd 10 keer via mijn telefoon en dan is het fijn als ik niet steeds hoef in te zoomen enzo. :)

   • Sabine

    Ik zal eens kijken of ik er iets aan kan doen. Met een simpele plugin lukt het helaas niet met de huidige layout, dus ik zou dan waarschijnlijk echt iets moeten laten bouwen. Kan dus nog even duren!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.