Net als het officiële OMF YouTube kanaal is ook een nieuwsbrief iets waar ik al langere tijd over na dacht. Ook deze knoop is inmiddels doorgehakt en vanaf 1 maart start ik met het sturen van een tweemaandelijkse nieuwsbrief. Maar vanaf vandaag kun jij je alvast aanmelden voor deze nieuwsbrief zodat je de eerste bent die het allereerste exemplaar (digitaal) ontvangt.

Waarom zou je je moeten aanmelden?
Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt waarom een nieuwsbrief van toegevoegde waarde zou zijn voor een blog en waarom je je zou moeten aanmelden. Snap ik en daarom zorg ik ervoor dat de nieuwsbrief echt een aanvulling is op de site. Dingen die je sowieso in de nieuwsbrief gaat tegenkomen zijn:

  • Behind the scenes foto’s.
  • Korte nieuwsberichten die nergens anders gepubliceerd worden dan in de nieuwsbrief.
  • Foodblog van de week: in iedere editie van de nieuwsbrief staat een foodblog in de spotlight waarvan wij vinden dat je er kennis mee moet maken. Jouw foodblog ook in de spotlight? Stuur een mailtje + motivatie naar sabine@ohmyfoodness.nl.
  • Recept van de week: In iedere editie staat een recept centraal dat ooit al eens op OhMyFoodness is gepubliceerd maar nu naar de achtergrond is verdwenen. Oude artikelen wordt op deze manier een nieuw leven ingeblazen.
  • Coming up: Een exclusieve preview voor nieuwsbrief leden van een aankomend artikel.
  • En nog veel meer…

nieuwsbrief subscribe

Lijkt het je leuk om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, deel te nemen aan exclusieve acties en als eerste previews te krijgen van nieuwe artikelen? Schrijf je dan alvast via het formulier in de sidebar in en wees er zeker van dat jij op 1 maart de eerste editie van de OMF nieuwsbrief ontvangt!

 

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.