Zit je met een groot culinair probleem of een klein keukenvraagje? OMF weet raad!
Wekelijks beantwoorden wij al je vragen op het gebied van koken, voedingsmiddelen, eigenlijk alles wat met eten te maken heeft. Je kunt je vraag achterlaten in de comments.
Iedere week zullen we er een paar uitkiezen en deze in OMF weet raad! beantwoorden. Je zult dus een weekje moeten wachten op je antwoord, maar dan kunnen we de vragen wel uitgebreid beantwoorden.

Natuurlijk kun je elkaar ook voorzien van antwoorden en/of tips in de comments, deel je kennis en trucjes! We weten niet alles, maar misschien wel precies dat ene dat jij wil weten!
Wat is jouw vraag?

PS: Heb je nou een prangende vraag waar je meteen antwoord op wilt? Je kunt hem altijd aan ons stellen op Twitter!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.