Verkade is geen onbekende naam in de wereld van chocolade. De Fairtrade chocoladeletters werden onlangs door testpanels van onder andere EditieNL en De Telegraaf zelfs als beste getest. Des te leuker is het dat de chocoladerepen van Verkade vanaf nu online gepersonaliseerd kunnen worden. Leuk als cadeautje zo’n persoonlijke chocoladereep, wellicht voor Valentijnsdag?

Verkade chocoladereep

De wikkel van de chocolade is te personaliseren door een foto met eigen tekst te plaatsen. Er zijn verschillende designs ontwikkeld voor de wikkels, voor iedere gelegenheid. Zo kun je bijvoorbeeld op een leuke manier iemand bedanken, feliciteren of zomaar verrassen. Er zijn negen designs voor de wikkel gemaakt welke met de seizoenen veranderen.

Het bestellen van jouw eigen gepersonaliseerde chocoladereep kan via MijnVerkade.nl en het proces verloopt als volgt:

  • Als eerst maak je een keus tussen de drie verschillende soorten chocolade: melk, puur of hazelnoot.
  • Vervolgens kun je een wikkel kiezen waarbij je dus kunt kiezen uit negen verschillende: liefde, geboorte jongen, geboorte meisje, feest, bloemen, bedankt, fantasie, verhuizing en cadeau.

Verkade persoonlijke chocoladereep

  • De derde stap is het uploaden van een foto en het plaatsen van een tekst. Handig is dat je aan de rechterkant van het scherm direct kunt zien hoe jouw wikkel eruit ziet. Voor de afbeelding kun je uiteraard een eigen foto kiezen, wat betreft de tekst kun je kiezen uit verschillende lettertypes/-groottes en uit drie kleuren: zwart, wit en rood.
  • De laatste stap is dan het afronden van het bestelproces waarbij je jouw gegevens en de bezorggegevens invult. Zo kun je een chocoladereep op een leuke manier cadeau doen! Een extra optie is het kiezen van de bezorgdatum. In principe levert Verkade de gepersonaliseerde chocoladereep de dag na bestelling bij je af, maar mocht je nu willen dat de reep op een bepaalde datum wordt bezorgd, dan kan dat ook.

Verkade persoonlijke chocoladereep

De persoonlijke chocoladerepen van Verkade zijn verkrijgbaar in 180 gram en kosten € 3,99 per stuk, exclusief verzend- en betaalkosten.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

2 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.