Als foodblogger word ik wekelijks bestookt met vragen en veel van die vragen komen zeer geregeld voor. Sterker nog, er zitten vragen tussen die ik iedere week wel voorbij zie komen of soms bijna dagelijks. Omdat het alweer een hele poos is geleden dat ik een Q&A heb opgenomen voor Ohmyfoodness, leek het mij wel weer eens de hoogste tijd. In plaats van jullie te vragen om vragen in te sturen, geef ik in de onderstaande video antwoord op 8 vragen en/of opmerkingen die ik iedere week krijg in mijn mailbox, DM’s of in reacties onder YouTube-video’s. Sommige van deze vragen zijn heel lief en oprecht, andere vragen bevatten een deeltje kritiek. Maar hé, het leek me handig om op deze vragen en kritieken voor eens en voor altijd een duidelijk antwoord te geven. Dan ga ik vanaf nu als ik één van onderstaande vragen weer krijg gewoon altijd linken naar deze video, goed? Scheelt mij weer in de herhaling vallen, haha.

De vragen/opmerkingen waar ik antwoord op geef in de video zijn:

 1. Wat doe je met al het eten dat je maakt?
 2. Is het Guilty Pleasures Kookboek nog beschikbaar?
 3. Wanneer ga je weer beginnen met vloggen?
 4. Bedenk je alle recepten zelf?
 5. Waar haal jij je inspiratie vandaan?
 6. Zou je tijdens het filmen van kookvideo’s vaker van shirt kunnen wisselen zodat we je niet 5 video’s achter elkaar in hetzelfde shirt zien?
 7. Wil je mij helpen met een interview/mijn profielwerkstuk/scriptie?
 8. Ik vind de kookstudio helemaal niet leuk, ga je ook nog video’s thuis filmen?


Klik hier als je de video niet kunt zien

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 1. Petra

  Hoi Sabine,
  Na het zien van je video kan ik het niet laten om even te reageren. Ik word namelijk echt een beetje plaatsvervangend pissig door het commentaar dat jij krijgt op jouw nieuwe manier van filmen. Los van het feit dat ik het commentaar echt niet begrijp (want het ziet er allemaal super uit!!), is een dergelijke keuze echt helemaal aan jou. Jammer dat niet iedereen daar begrip voor heeft. Ik volg je al jaren met veel plezier en ben ook van plan dat nog jaren te blijven doen, wat je ook besluit te veranderen aan je manier van werken! :) Groetjes, Petra

  Beantwoorden
 2. .

  Hoi Sabine.
  Na het zien van jou video, wil ik je laten weten dat je trots op jezelf mag zijn. Niet iedereen kan zeggen dat ze een eigen kookstudio hebben ik denk dat het bij sommige jaloezie betreft. Betreft je kleding waar halen ze het vandaan, het gaat om de recepten die je uitlegt en laat zien en dat op dat moment daar je energie en aandacht naar toe gaat is in mijn ogen heel begrijpelijk. Lees altijd met veel plezier je site en kan niet wachten om je cheesecake van de jumbo te proberen.

  Beantwoorden
 3. Lizette

  Hoi Sabine,
  Ik ben een stille volgster, maar na het zien van deze video moet ik even reageren:
  Wees alsjeblieft trots op wat je doet en hebt bereikt!!!
  Ik ga je weer in stilte volgen…
  Liefs lizette

  Beantwoorden
 4. Wendy

  Ik sluit mij volledig bij de eerdere reacties aan. Jouw leven, jouw keuzes. En te idioot voor woorden dat jij je moet ‘verantwoorden’ vanwege een shirt…

  Beantwoorden
 5. Charlotte

  Wauw serieus? Mensen zeuren over je T-shirt? Alsof het daarom gaat tijdens een kookvideo :’) Sommige vragen uit dit rijtje zijn hartstikke schappelijk en geïnteresseerd, maar uit vragen 6 en 8 blijkt bijna dat sommige mensen je als een soort blogrobot zien die maar aan hun wensen moet voldoen… Gewoon lekker werken op de manier die jij het fijnst vind en je niets van dat soort zeurpieten aantrekken! <3

  Beantwoorden
 6. Kathy

  Hoi Sabine,

  Ik ben ook een ”stille” volger, maar een heel groot fan! Standaard elke maandag mag ik graag jullie eet-weken volgen en de nieuwe recepten. Ga zo door en je mag heel trots op jezelf zijn! Gun jezelf geen tijd voor jaloerse mensen vol afgunst ;-)

  Liefs, Kathy

  Beantwoorden
 7. Amanda

  Ga zo door Sabine, ik heb grote bewondering voor je. Het lijkt me vreselijk om constant maar commentaar te krijgen. Waar bemoeid men zich mee. Ga zo door! Ik vind je een tofwijf. Heb al veel van je recepten gekookt en je guilty pleasures boek staat trots in mijn keuken.

  Beantwoorden
 8. Joëlle

  Hou Sabine,

  Na het zien van dit filmpje moet ik echt even reageren. Het gedeelte over die shirtjes, waar maken mensen zich druk om? Jeetje.. Ik vind het al heel weet dat je er serieus op in gaat, wat een onzin. Mensen maken zich druk om de stomste dingen. Ik denk dat bijna niemand zich eraan stoort. Ga gewoon zo door, je bent een topper!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.