Als je mij volgt op social media (welk kanaal dan ook) dan kun je het bijna niet gemist hebben: mijn boek is nu te reserveren via Bol.com! Het is nog vroeg want de officiële releasedatum van het Guilty Pleasures Kookboek ligt op donderdag 5 november, maar wanneer je het boek nu reserveert heb je hem in ieder geval op de releasedatum in huis. Het boek kost € 21,99, wordt gedrukt in hardcover en bevat in totaal 92 verschillende recepten. Op het moment dat het boek daadwerkelijk in de winkels ligt gaan we ook van start met een ‘boektour’ en vinden er signeersessies plaats maar wanneer het zover is laat ik jullie dat uiteraard weten. Voor nu kun je hem in ieder geval alvast reserveren om er zeker van te zijn dat je een exemplaar van de eerste druk in huis hebt straks! Whiiiii! Bestellen kan hier, maar ook via verschillende andere online boekstores.

Guilty Pleasures Kookboek

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

11 reacties

  1. Simone

    Wauw, het ziet er prachtig uit, Sabine! Ik ben zelf niet zo’n zoetekauw, dus ik ben bang dat ik er niet heel veel aan zal hebben. Maar ben er toch wel heel benieuwd naar.

    Beantwoorden
  2. Fran

    Vanmorgen gereserveerd, samen met de nieuwe Jamie en Nigella. Je staat dus bij voorbaat al tussen goed gezelschap straks op de boekenplank :)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.