Het is maar goed dat we besloten hebben dat OhMyFoodness meer is dan alleen koken. Dat maakt het namelijk iets minder erg dat ik deze actie ook even onder mijn bezoekers bekend wil maken. New York Pizza bestaat namelijk 20 jaar en dat vieren ze met een wel heel fijne actie.

Tim en ik bestellen best wel eens een pizza. ’s Weekends is altijd ons cheat moment en dan hoeft het voor ons allemaal niet zo gezond of uitgebreid. New York Pizza biedt dan zo af en toe een goede uitkomst. Eten moet gezellig zijn naar mijn idee en ik vind het gezellig om samen op de bank te zitten met een pizzadoos op schoot, ieder twee helften van verschillende pizza’s wegpeuzelen. New York Pizza komt wel vaker met leuke acties en kortingscoupons, maar dit is toch wel een erg fijne actie voor (Amerikaanse) pizzaliefhebbers. Tot en met donderdag 28 februari is namelijk de tweede pizza gratis! Twee pizza’s voor de prijs van één en dat is natuurlijk budgettechnisch gezien erg prettig.

New York Pizza tweede pizza gratis

De actie geldt op klassieke en specialiteiten pizza’s, maar voor de delicatessen pizza’s betaal je slechts € 2,00 meer. De goedkoopste pizza wordt uiteraard gratis aangeboden.

Mocht je er gebruik van willen maken, het kan nog tot en met donderdag 28 februari en de actie geldt voor zowel bezorgen als afhalen. Via de website van New York Pizza kun je eenvoudig bestellen, maar je kunt natuurlijk ook je bestelling telefonisch doorgeven.

Bron featured pizza foto

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Lieke

    Wij bestellen nooit pizza (vind normaal gesproken bijna 30€ wel veel voor avondeten met zn 2tjes) maar omdat deze fijne actie er nu was hebben we 1x gesmikkeld..
    Lekker maar ik weet ook gelijk waarom we het nooit doen ;)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.