Even een snelle tip voor liefhebbers van foodfestivals. In het Hemelvaartsweekend van 9 tot en met 12 mei vindt namelijk het jaarlijks terugkerende foodevent Rollende keukens weer plaats! Ook dit jaar wordt het weer georganiseerd in de Westergasfabriek te Amsterdam.

Anders dan andere foodfestivals is Rollende Keukens geheel vrij toegankelijk, je hoeft dus geen entree te betalen.

Het festival staat geheel in het teken van tientallen mobiele eetgelegenheden die zich verenigen tot één groot openluchtrestaurant. Je vindt werkelijk alles op het festivalterrein. Van excentrieke pizzawagens tot een curieuze barbecuecamper en gatronomische vreetkarren. Bij al deze eetgelegenheden kun je voor schappelijke prijzen heerlijk eten krijgen.

Het gehele festival doet een beetje gypsy aan maar wel enorm gezellig. En lekker eten is natuurlijk altijd goed. Als ik er tijd voor heb en het weer meezit breng ik misschien ook nog wel een bezoekje. Voor een leuke sfeerimpressie heb ik hieronder een aantal foto’s geplaatst van vorig jaar.

rollende keukens

rollende keukens

rollende keukens

rollende keukens

Rollende Keukens is van 9 t/m 12 mei op het terrein van de Westergasfabriek in Amsterdam. Het festival is dagelijks geopend van 13.00 – 23.00 uur.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, baby Vic (maart 2017), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018).

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.