Even een snelle tip tussendoor. Als foodie ben ik gék op programma’s als Masterchef en Topchef, maar mijn favoriet is toch wel Masterchef Australia. Wekenlang heb ik meegeleefd met Julie, Justine, Poh, Andy en Kate en vele andere foodies waarschijnlijk met mij. Iedere dag zat ik om 18.00 uur (zo mogelijk) voor de tv voor een uurtje culinair genieten.

Afgelopen vrijdag heb ik natuurlijk naar de finaleaflevering gekeken van Masterchef Australia 2012 en even verwachtte ik in een diep gat te vallen, tót het reclameblok na afloop werd ingezet. Want wat hoorde ik daar? Vandaag (maandag dus) start direct een nieuw seizoen Masterchef Australia. Aaaah yes!

En nog een jubeltje waard: dit seizoen is namelijk niet zomaar een seizoen, maar het All Star seizoen waarin we enkel oudgedienden gaan terug zin. YES!

Voor degene die net zoals ik thuis zijn in Masterchef Australia, de volgende deelnemers doen mee in het All Star seizoen:

Natuurlijk strijden de deelnemers niet nogmaals voor 100.000 dollar aan prijzengeld en een eigen kookboek, deze keer wordt er gestreden voor het goede doel en een trofee.

Ik ga sowieso mijn best doen om iedere avond voor de buis te zitten. Jullie ook?

Masterchef Australia All Star wordt vanaf vandaag dagelijks om 18.00 uur uitgezonden op Net 5. 

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Margaux

  Echt een super leuk programma he? Helaas is dit seizoen aan t begin van dit jaar ergens al op tv geweest, ik heb t dus allemaal al gien.. Erg jammer!

  Beantwoorden
 2. Tamarah

  Ik had het inderdaad ook gehoord! En ik ga hier zeker weer naar kijken! Ik ben ook helemaal fan van kookprogramma’s. MasterChef Australia vind ik ook het leukste omdat naar mijn mening het niveau behoorlijk hoog ligt en de deelnemers echt super gemotiveerd en ambitieus zijn! Enjoy!

  Beantwoorden
 3. Foodloveandhappiness

  Ja ik ook! Ik volg Masterchef AU altijd trouw. De andere (NL en Engeland) vind ik niet leuk, AU super! Ik dacht ook wat kijk ik hierna? Nou, dit dus. Wel vind ik de gewone opzet leuker, is toch spannender

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.