Het mag inmiddels wel duidelijk zijn dat je zowel Viv als mijzelf mag wakker maken voor pasta. Er staan op OMF al zó ontzettend veel pastarecepten dat we bijna het hele jaar zouden kunnen teren op een dagelijks pastarecept. Zouden we nooit doen want wij vinden het veel te leuk om iedere keer weer nieuwe inspiratie met jullie te delen, maar toch hebben wij zo onze favorieten. In dit artikel zeten we onze 10 favoriete pastagerechten van OMF voor je op een rij. Variërend van héle makkelijke pasta’s tot super herfstig tot iets meer zomers. En mocht je nou niet genoeg hebben aan onderstaande tien recepten, check dan zeker even onze receptenindex voor nog véél meer pastainspiratie. Klik op de naam van het gerecht om naar het bijbehorende recept te gaan.

Cacio e Pepe

1. Cacio e Pepe

Pizza pastaschotel

2. Pizza pastaschotel

3. Italiaanse pastaschotel met bladerdeegdak

Pasta alla carbonara

4. Pasta alla Carbonara

Romige pompoentagliatelle

5. Romige pompoentagliatelle

6. Tagliatelle met pulled pork en kastanjechampignons

Penne met Hollandse garnalen en paddestoelen

7. Penne met Hollandse garnalen en paddestoelen 

Spaghetti-taart

8. Spaghetti-taart

Tagliatelle met geroosterde paprikasaus

9. Tagliatelle met geroosterde paprikasaus

Chilimacaroni uit de slowcooker

10. Chilimacaroni uit de slowcooker

Heb jij een ultiem pastarecept van onze blog? We zijn benieuwd naar jouw favoriet!

Bewaar deze recepten op Pinterest!

Altijd inspiratie voor lekkere pastagerechten de hand hebben? Bewaar onderstaande afbeelding dan op een van jouw Pinterestborden.

10x favoriete pastagerechten

 

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.