Met de Nederlandse zomers weet je het maar nooit. Het kan veertig plus graden worden zoals we vorige maand hebben meegemaakt, maar ook dagenlang aanvoelen als een gurige herfstdag. Maar hoe je het ook went of keert: ik vind het altijd tijd voor ijs. En hoewel ik met liefde een bak Ben & Jerry’s uit de supermarkt haal, vind ik het ook heel leuk om zelf ijs te maken. Roomijs, sorbetijs of waterijsjes, op OMF hebben we al verscheidene recepten met je gedeeld en vandaag zet ik onze 8 favorieten voor je op een rij! Mocht je het op je heupen krijgen en ijs willen maken, dan zijn deze recepten zeker de moeite waard. Klik op de tekst onder de afbeeldingen om naar het bijbehorende recept te gaan.

1. Citroen-sorbetijs in Prosecco

Gezouten karamelijs met Tony's topping

2. Gezouten karamelijs met Tony’s topping

Homemade Viënetta

3. Homemade Viënetta

4. Caipirinha IJsjes

Mango-ijs

5. Mango-ijs 

Snel yoghurt-ananasijs

6. Snel yoghurt-ananasijs

Kokosijs met chocolate chips

7. Kokosijs met chocolate chips

8. Waterijsjes met zomerfruit

Bewaar deze recepten op Pinterest!

Altijd jouw favoriete ijs-inspiratie bij de hand hebben? Sla onderstaande afbeelding op op één van jouw Pinterestborden zodat je altijd bij dit artikel kunt.

8x de lekkerste ijsrecepten

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.