Een paar weken geleden deelde ik mijn 10 OMF-favorieten voor het avondeten. Het leek mij een leuk artikeltje tussendoor maar dat er zo positief op gereageerd werd had ik niet gedacht. Leuk ook om te zien dat jullie allemaal ook zo jullie eigen favorieten hebben! Ook werd er door het artikel nieuwe inspiratie opgedaan en werden oudere recepten herontdekt en dat is natuurlijk erg fijn. Vanwege de sloot aan positieve reacties heb ik besloten er een mini-serie van te maken. Vandaag zet ik wederom 10 OMF-favorieten op een rijtje maar deze keer in de categorie zoet. Welke taartjes, cakes, koekjes en andere zoete lekkernijen zijn nou echt mijn favorieten. Nieuwsgierig? Komen ze, in willekeurige volgorde. Klik op de namen om naar het bijbehorende recept te gaan.

Oreo-Cheesecakebars1. Oreo-cheesecakebars

Chocoladefudgetaart met gezouten karamel2. Chocoladefudgetaart met gezouten karamel

Homemade Ferrero Rocher3. Homemade Ferrero Rocher

Stroopwafelcake met karamelsaus4. Stroopwafelcake met karamelsaus

Frisse aardbeientaart5. Frisse aardbeientaart met witte chocolade

Monchoutaart6. Monchoutaart

Tiramisutaart7. Tiramisutaart

Kruidnotentiramisu met Amarula8. Kruidnotentiramisu met Amarula

Stroopkoeken9. Stroopkoeken

Witte chocoladekoeken met zeezout10. Witte chocoladekoeken met zeezout

Wat is jouw ultieme OMF-favoriet in de categorie zoet?

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Lisanne

  Leuk om te lezen. Mij favorieten tot nu toe is de oreofudge, de appelkruimelcheesecake en de oren cheesecake bars. Je kunt hieraan echt zien dat ik gek ben op oreos en cheesecake haha. Deze recenten heb ik ook al meerdere keren gemaakt. Ga zo door en creëer meer favorieten! Ik ben fan :)

  Beantwoorden
 2. Laura

  Die Tiramisutaart is ook een favoriet van me! Ik heb hem al vaak gemaakt! Die Chocoladefudge taart met gezouten caramel lijkt me ook lekker! Die misschien de volgende keer eens maken.

  Beantwoorden
 3. Cindy

  Wat staan er toch een heerlijkheden op Ohmyfoodness!
  De tiramisu-, monchou- en chocoladefudgetaart staan ook hier in de top 10

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.