Op het moment dat ik dit artikel schrijf staan er meer dan 1.400 recepten op OMF. VEERTIENHONDERD. Als je iedere dag een nieuw recept zou maken zou je dus bijna 4 jaar vooruit kunnen met alleen al de recepten op OMF. Dat is toch bizar om te bedenken? Toch zijn er onder al die recepten aantal die behoren tot mijn ultieme favorieten, recepten die ik zelf ook meerdere keren heb gemaakt en dat is best een uitzondering kan ik je vertellen. Omdat we graag dagelijks inspiratie willen delen op het gebied van eten (en reizen), koken we doorgaans iedere dag een nieuw gerecht. Het gebeurt zelden dat er vaker dan één keer hetzelfde op tafel staat hier thuis. Met de onderstaande recepten is dat een ander verhaal. Het is een mixje van nieuw en gouwe ouwe, maar dit zijn mijn 10 OMF-favorieten voor het avondeten – in willekeurige volgorde. Klik op de namen van de gerechten om naar het bijbehorende recept te gaan.

1. Beef Stroganoff uit de slowcooker

2. Surinaamse Nasi

Picanha van de BBQ

3. Picanha van de barbecue

4. Traditionele Pasta Carbonara

Caesar Salad

5. De Caesar Salad van Monique

6. Spaghetti met tomatenroomsaus

7. Foe Yong Hai

8. Rijst met kipfilet in mosterdroomsaus

9. Citroenrisotto met rivierkreeftjes

10. Snelle saotosoep

Wat is jouw ultieme OMF-favoriet?

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 1. Rineke

  Toevallig staat bij ons woensdag de beef stroganoff weer op het menu. De citoenrissotto met riviekreeftjes ken Ik nog niet maar wil Ik heel snel een keer maken.

  Beantwoorden
 2. Britt

  Heel handig artikel! Ik heb de Foe Yong Hai wel eens van je site gemaakt en die viel heel goed in de smaak!

  Beantwoorden
 3. Ellen

  Mijn allerlekkerste recept (en dat van mijn vriend) is de eenpanspasta met tagliatelle, spinazie en garnalen! Zo super super lekker! Staat vaak op het menu, makkelijk, lekker en weinig afwas!

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.