Huh? Het Guilty Pleasures Kookboek? Heb ik iets gemist? Nou, misschien… Het Guilty Pleasures Kookboek was het allereerste kookboek dat ik maakte. Vijf jaar geleden alweer, in 2015 verscheen het boek als tegenhanger van alle gezondheidstrends en dieetboeken. Ik werkte in 2015 net een jaartje fulltime voor Ohmyfoodness, de blog trok 110.000 uniek bezoekers per maand en tja, alles was gewoon nog een beetje anders dan nu. Alle exemplaren van de eerste druk raakten uitverkocht en we besloten het boek voorlopig even niet te herdrukken. Reishonger kwam natuurlijk, Cheesecake daarna en het Guilty Pleasures Kookboek voelde voor mij steeds een beetje meer gedateerd. Maar toen kwamen de mailtjes en DM’s. Letterlijk ie-de-re week kreeg ik de afgelopen twee jaar berichtjes over het Guilty Pleasures Kookboek. Of ik deze zelf nog op voorraad heb, of hij ooit nog weer terug komt. Na het onderzoeken van alle opties kan ik dan nu eindelijk zeggen: HET BOEK IS WEER VERKRIJGBAAR. Althans, bijna. Je kunt het alvast reserveren.

Guilty Pleasures Kookboek

Het Guilty Pleasures Kookboek is vanaf september weer beschikbaar, in een iets andere versie. Ik heb een nieuw voorwoord geschreven, de foutjes zijn uit het boek gehaald en we hebben het omslag een beetje opgefrist om het meer passend te maken bij mij en bij Ohmyfoodness zoals we nu zijn. Verder drukken we het boek in een iets goedkopere midprice, paperback uitgave. Dit betekent dat het boek een flexibele kaft krijgt in plaats van de harde kaft die de eerste versie had. MAAR that’s it. Inhoudelijk is er dus niets veranderd, alle guilty pleasures uit de eerste versie zijn er nog steeds, het boek bevat nog steeds 92 overheerlijke recepten om je vingers bij af te likken. Het goede nieuws: hij is ietsjes goedkoper geworden, €15,- maar!, en…

RESERVEER JOUW EXEMPLAAR NU

Als je het boek nu vast reserveert in de Ohmyfoodness Webshop ben je verzekerd van een exemplaar. Jij ontvangt dan in september de eerste druk van de herziene versie als een van de eersten op jouw deurmat. Net zoals bij ieder boek in onze webshop kun je ook nu kiezen voor een gesigneerd exemplaar. Kost je niets extra’s!

Dus drie hoeraatjes voor het weer verkrijgbaar zijn van mijn allereerste boek. Duik ik ondertussen de keuken weer in voor het vervolg, want die komt in september 2021. Dubbel feest.

P.S: Heb je de Ohmyfoodness Agenda 2021 ook al gereserveerd? Deze verschijnt in augustus en bevat 16 exclusieve recepten, handige mealplanners, foodfeestdagen, groenten- en fruitkalender en nog veel meer!

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

één antwoord

  1. Dorien

    Oehh, ik heb de eerste versie al, dus deze sla ik over ;)
    Wel al de agenda gereserveerd en ik ben super benieuwd naar deel 2 :)

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.