Morgen is het Eerste Paasdag en dat betekent dat je vandaag nog even gauw de laatste boodschappen kunt doen. Want zeg nou zelf, een uitgebreid Paasontbijt (of brunch) kan toch niet ontbreken? Beetje laat met de voorbereidingen? Geen nood, OhMyFoodness heeft genoeg recepten voor je die geschikt zijn voor bij het Paasontbijt. Begin vanmiddag of vanavond vast met de voorbereidingen, dan ben je morgenochtend niet zo lang bezig. Even een roundup van alle Paasrecepten.

Volgens mij heb je met de bovenstaande recepten in een handomdraai een heerlijk Paasontbijt op tafel staan. En vergeet er dan niet een lekkere gezonde smoothie bij te maken! Weet jij al wat je op tafel zet bij het Paasontbijt?

Alvast een fijn Pasen gewenst! Geniet van je extra vrije dag.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

één antwoord

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.