Jaaaa, daar is ‘ie eindelijk! Ik deelde laatst al een uitgebreid sfeerverslag met veel foto’s van de Biggest Bloggers BBQ powered by MAGGI, maar het hele camerateam dat rond liep was er natuurlijk niet voor niets. Van te voren hadden Brenda en ik onze gasten al geïnformeerd over het feit dat MAGGI een sfeervideo voor de nieuwe MAGGI BAK & BBQ Marinade zou maken en dat ze dus vooral niet bang moesten zijn voor de camera. Gelukkig gaf iedereen aan het heel leuk te vinden om op camera te verschijnen. Aan de sfeervideo die ik nú met jullie mag delen is dat ook zeker te zien. Tijdens een opnamedag is het altijd afwachten hoe een video eruit komt te zien en of een video van anderhalve minuut wel de sfeer van de hele barbecue (die een paar uur duurde) duidelijk kon maken maar ik durf met zekerheid te zeggen dat dit ab-so-luut is gelukt. Ik ben zó blij met de sfeervideo van de Biggest Bloggers BBQ dat ik direct zin krijg om weer een barbecue te organiseren. Goed, ik zal jullie niet langer in spanning houden.

Tof he? Helaas was dit nu ook direct de laatste post over de Biggest Bloggers BBQ. Ik heb het al duizend keer gezegd maar ik vond het zo’n toffe dag en kijk er met héél veel plezier op terug. Ik weet zeker dat er in de toekomst nog eens een foodbloggersevenement voor bezoekers wordt georganiseerd en als het zover is zijn jullie de eersten die het krijgen te horen.

Tijdens de barbecue was er trouwens ook nog een booth waar Loran van MAGGI onze gasten interviewde over een aantal verse ideeën voor bij de barbecue. Al deze losse filmpjes zijn hier te bekijken.

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

6 reacties

  1. Ruud

    Leuk filmpje van Maggi, vraag me wel af of we nog serieuze artikelen over Maggi producten zullen lezen hier.. Onafhankelijke beoordelingen zullen er niet meer bij zijn nu je reclame voor ze maakt.

    Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.