Ik ben geen fervent YouTuber in de zin dat ik iedere dag filmpjes bekijk. Ik weet niet waarom, maar ik ben altijd nog meer fan van foto’s en geschreven tekst. Zo af en toe kom ik echter een pareltje van een YouTube kanaal tegen waaraan ik compleet verslaafd raak. Waarop ik me abonneer en waarvan ik direct het allernieuwste filmpje kijk wanneer ik er melding van krijg. Laatst ben ik weer zo’n pareltje tegengekomen en omdat het een foodkanaal is, moest ik hem gewoon even met jullie delen. Ik heb het over Nicko’s Kitchen.

Nicko’s Kitchen is het YouTube kanaal van de Australische Rob Nixon. Wekelijks publiceert hij een aantal filmpjes waarin hij diverse recepten maakt. Variërend van fastfood tot healthy snacks en echt mannenfood. Veel woorden hoef ik er niet aan vuil te maken, ik kan jullie veel beter mijn favoriete filmpjes laten zien. En een selectie maken was vrij lastig kan ik je vertellen.

Heerlijk toch, dat Australische enthousiasme en het heerlijke eten dat Rob klaarmaakt? Mocht jij ook fan zijn van Nicko’s Kitchen dan kun jij je hier abonneren op zijn YouTube kanaal.

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

6 reacties

 1. Daniëlle

  Leuk, ik kende hem nog niet! Zelf ben ik groot fan van Laura Vitale :) Maar deze filmpjes zijn ook leuk, ben vooral benieuwd naar de pesto pasta chicken!

  Beantwoorden
 2. Hester

  Ik kijk heel veel filmpjes, maar eigenlijk helemaal geen foodfilmpjes. Wel leuk dat je je favorieten zo deelt, mocht ik eens tijd over hebben. Je bent trouwens de link vergeten in de laatste zin om te abonneren. :)

  Beantwoorden
  • Petra

   Ik ook, ben aan het kwijlen haha! Ben echt enorm benieuwd hoe ze smaken, dus als je het hebt geprobeerd hoor ik het graag!

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.