Iets van anderhalf jaar geleden maakte ik in ons oude huis een keer een pizza op Naanbrood. Het is namelijk lekker snel en makkelijk te eten. Iets dat toen heel welkom was toen mijn meneer ziek in bed lag na een oog-operatie. Hoewel het een waanzinnig lekker gerecht was heb ik hem toen niet gedeeld op OMF omdat ik er geen foto’s van had gemaakt en het letterlijk een bij elkaar geraapt zooitje uit de koelkast was. Nu, anderhalf jaar later werd het tijd om de Naanpizza weer eens goed te maken en dan ook direct op de kiek te zetten. Deze keer maakte ik een Naanpizza met tonijn en jum, wat was die lekker. Op de foto’s zie je de variant van Tim want olijven hoef ik niet ;)

Wat heb je nodig? (2 personen)

 • 2 Naanbroden
 • 1 blikje tonijn
 • 1 bol mozzarella
 • 1 rode ui
 • 1 blikje tomatenpuree
 • peper en zout
 • 100 gram champignons
 • optioneel: olijven

1. Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.

2. Smeer de Naanbroden in met een laagje tomatenpuree en strooi hier peper en zout overheen.

3. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel deze over het brood.

4. Snijd de ui in halve ringen en de champignons in plakjes en verspreid ze her en der over het Naanbrood.

5. Giet de tonijn af en pluis deze met een vork uit het blikje. Leg de tonijn en eventueel de olijven op de Naanbroden.

6. Bak de Naanpizza’s in het midden van de oven in 10 – 15 minuten gaar.

Naanpizza met tonijn

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

9 reacties

 1. Drumles Den Haag

  Aparte combi, maar kan inderdaad best wel lekker zijn denk ik! Heel veel smaak. I love naanbrood en maak er eigenlijk vaak pita kaas mee….dit is ook een leuke! :)

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.