Ik deel de laatste tijd helemaal niet zoveel pastarecepten meer op OMF merk ik. Dat komt misschien omdat we het iets minder eten maar oh wat is dat eigenlijk zonde. Ik ben nog altijd even dol op pasta en nu het weer langzaamaan wat beter wordt (of beter moet worden!), doen de pastasalades weer langzaam hun intrede. In de video van vandaag laat ik je een super simpel pastasalade recept zien voor Caprese Pastasalade. Je hebt er maar een handvol ingrediënten voor nodig en de salade is in no-time klaar. Zo fijn! Ik heb geen hoeveelheden bij de ingrediëntenlijst gezien omdat ik vind dat je met salades zoveel van alles kunt toevoegen als je zelf wilt. Bovendien kun je alles wat je overhoudt lekker in de koelkast zetten voor de volgende dag, dus als je onverhoopt teveel maakt geeft dat helemaal niets.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig?

 • Stevige pasta zoals Farfalle, Penne of Fusilli
 • cherrytomaatjes
 • mozzarella bolletjes
 • verse basilicum
 • rauwe ham
 • goede olijfolie
 • peper en zout

Check de video voor de werkwijze!

Caprese Pastasalade

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

10 reacties

 1. omfffffffannnnnnn

  heeft iemand mischien suggesties voor wat extra ingrediënten die je door deze pasta kan doen ik maak hem nu zowieso om de week als lunch soms met dit en dat erbij maar ik wil hem wat uitgebreider dus graag hoor ik reactie alvast bedankt

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.