Tijdens het opnemen van deze video kreeg ik ineens een flashback: ‘wacht… ik héb toch al eens pitabroodjes gemaakt voor OMF?’. Dat is flink balen kan ik je vertellen als je er al een halve video op hebt zitten maar na heel wat speurwerk kwam ik er achter dat ik toch echt nog niet eerder een recept voor pitabroodjes heb gedeeld op OMF. Of ik moet met mijn neus hebben gekeken en in dat geval: excusez! In de video van vandaag ga ik je in ieder geval laten zien hoe je zelf pitabroodjes kunt maken en dat is echt súper simpel. En bovendien zijn ze veel lekkerder dan de voorverpakte pitabroodjes uit de supermarkt.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (10 stuks)

  • 350 gram bloem
  • 7 gram (1 zakje) instant gist
  • 175 milliliter lauwwarm water
  • snuf zout
  • ½ eetlepel kristalsuiker

Check de video voor de werkwijze!

Vergeet je niet te abonneren op het OMF YouTube-kanaal, dan blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste video’s en zie je ze als eerst!

Pitabroodjes

Over de auteur

29 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 liggen ook de Ohmyfoodness Cheesecake bakmixen in de schappen van Jumbo en Albert Heijn.

Gerelateerde berichten

4 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.