Op de foto ziet het er niet uit en het is knap lastig om aan te snijden, maar jongens de smaak van dit pizzabrood is waanzinnig. Tijdens het bakken van dit brood ruikt de keuken naar een pizzeria en wanneer je uiteindelijk een hap neemt merk je dat dit pizzabrood de perfecte combinatie vormt tussen een pizzabroodje, een pizza en verse croissants. Maak dit een keer alsjeblieft, en zet het daarna vooral niet op de foto want dat lukt niet zo goed, maar geniet er wel met volle teugen van! Een ultieme Guilty Pleasure.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (1 brood van ± 30 cm)

 • 1 blik croissantdeeg voor Super Croissants
 • 1 bol mozzarella
 • 1 handvol geraspte kaas
 • 1 groot blikje tomatenpuree
 • toppings naar wens – ik gebruikte salami en ui
 • Italiaanse kruiden
 • peper en zout

Check de video voor de werkwijze!

Supersnel Pizzabrood

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

17 reacties

 1. Lisanne

  Jammer dat je de werkwijze niet hebt uitgeschreven! Nu moet ik tuidens het maken steeds de video pauzeren, terugspoelen en weer aanzetten. Wel een erg leuk recept.

  Beantwoorden
 2. Irene

  deze variant lijkt me echt super lekker. Wat ik zelf zo af en toe doe, is een minipizza van croissantdeeg maken. Zo’n driehoekje beleggen en open in de oven afbakken. Ook lekker!

  Beantwoorden
 3. Nannette

  Op de foto ziet het er niet uit?

  Misschien heb ik nu heel erg trek.. maar het water loopt me al in de mond hoor. ;-) Lijkt me heerlijk!

  Beantwoorden
 4. Lilian

  Als ik dit klaar maak dan ga ik er waarschijnlijk veel te veel van eten, zooo lekker. Daarom vroeg ik me af of je dit ook kunt invriezen?

  Beantwoorden
 5. Marlies Mansveld

  Het ziet er toch wel heel lekker uit hoor! En ook al ben ik niet zo handig in de keuken, ik denk dat dit mij ook nog wel zal lukken. Bedankt voor de tip!

  Beantwoorden
 6. joyce

  Heb hem net gemaakt met paprika en ui , mozarelle en geraspte kaas als vulling en we gaan het zo proeven

  Beantwoorden
 7. Petra

  Het was heerlijk. Gemaakt met pepersalamie, paprika en gedroogde tomaatjes. Handig: ik heb een bakpapiertje in het cakeblik gedaan en kon het met het papier er o uit tillen.

  Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.