Wat word ik toch blij wanneer ik steeds weer mailtjes in mijn inbox zie met recepten van jullie. Hoewel ik het geweldig vind om zelf recepten te delen op OMF, vind ik het ook leuk om jullie een ‘platform’ te kunnen bieden waarop jij jouw favoriete recepten kunt delen en misschien wel jouw blog een beetje in de spotlight kunt zetten. Vandaag is het de beurt aan Claudia. Zij stuurde maar liefst drie recepten in die ik allemaal graag met jullie wil delen en vandaag is het de beurt aan de eerste: Pastry Pops. Ze zijn makkelijk om te maken, snel klaar maar oh zo lekker. En dat zien we natuurlijk graag!

Wat heb je nodig? (± 10 stuks)

  • Croissantdeeg (uit de koeling)
  • Knakworstjes
  • Mosterd
  • Ketchup
  • Pizzakruiden

1. Neem één grote plak croissantdeeg en smeer deze in met mosterd en ketchup naar smaak. Strooi hier vervolgens de pizzakruiden overheen.

2. Snijd nu vier lange slierten uit het croissantdeeg.

3. Prik een knakworstje op een satéprikker en rol hier vervolgens één sliert croissantdeeg omheen. Herhaal deze stap tot alle worstjes en het deeg op is.

pastry pops

4. Bak de Pastry Pops nu twaalf minuten op 180°C in het midden van de oven.

Zien ze er niet geweldig uit? Dit is toch de perfecte party snack? Dit recept en meer lekkere recepten vind je op de blog van Claudia. Maar stay tuned, want in de komende weken verschijnen er nog twee recepten van Claudia op OhMyFoodness.

pastry pops

Jouw gerecht ook op OMF? Stuur het recept en foto’s in via het formulier op deze pagina

10 reacties

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.