Ik durf nog steeds niet echt te zeggen dat het bijna zomer is. De warme dagen van de afgelopen tijd worden in rap tempo opgevolgd door natte en koude dagenen dat past wat mij betreft toch niet echt bij de zomer. Feit is echter wel dat de Hollandse aardbeien weer volop verkrijgbaar zijn en daar moeten we natuurlijk gebruik van maken zolang het kan. Niets smaakt lekker dan de zoete rode vruchtjes. Geef mij een schaaltje en ik ben blij! Met aardbeien kun je echter nog veel meer en voor de video van vandaag maakte ik Bruschetta’s met aardbeien en geitenkaas. Een bijzondere combinatie maar op en top zomers en heel erg lekker.


Klik hier als je de video niet kunt zien.

Wat heb je nodig? (8 stuks)

 • 2 pistoletjes
 • 1 lepel geitenkaas per broodje
 • 2-3 plakjes aardbei per broodje
 • verse basilicum
 • balsamico-azijn
 • olijfolie
 • peper en zout

Check de video voor de werkwijze!

Bruschetta's met aardbeien en geitenkaas

Over de auteur

30 jaar, oprichter van OhMyFoodness, staat fulltime in de keuken en reist anders de wereld over. Houdt van fotograferen, filmen. Gaat naar bed en staat op met (de gedachte aan) eten. Woont samen met vriend Tim, zoontjes Vic (maart 2017) en Cody (november 2019), hond Senna en katten Dino en Charlie in Apeldoorn. Auteur van het Guilty Pleasures Kookboek (2015), Reishonger (2017) en Cheesecake (2018). Sinds juni 2019 vind je de OMF Cheesecake Bakmixen in de schappen van verschillende supermarkten. Voor 2021 is de allereerste editie van de Ohmyfoodness Agenda nú te reserveren via de OMF Shop.

Gerelateerde berichten

7 reacties

 1. Joyce

  Dit heb ik een hele tijd geleden eens bij een vriendin gekregen als aperitiefhapje. Ik vond het toen zo lekker, maar heb het nooit zelf nagemaakt. Misschien wordt het nu toch tijd dat ik dit eens doe :)

  Beantwoorden
 2. Nuria

  Oooh dit ziet er zoo lekker uit! Ik vind geitenkaas alleen echt niet lekker!! Dan maar even op zoek naar een goede vervanger! Heb je tips?

  Beantwoorden
  • Sabine

   Hmm… Je kunt mozzarella gebruiken al is het wel lekker om die nog even te laten smelten in de oven denk ik. Of gebruik kruidensmeerkaas of feta?

   Beantwoorden

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.